Εθνικά θέματα

Γιατί είναι ολέθριο λάθος το τζαμί και η ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ που αγνοούμε

Του Στρατή Μαζίδη

Οι...κορμοράνοι εξαφανίστηκαν από την περιοχή του Ελαιώνα, όπου κάποτε εμπόδισαν τον Παναθηναϊκό να αποκτήσει γήπεδο και να φέρει ζωή στην περιοχή. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ώστε να ανεγερθεί το ισλαμικό τέμενος.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με την ένοχη σιωπή των ψευδοφυλάκων των παραδόσεων των ΑΝΕΛ, κλείνει έναν έναν όλους τους λογαριασμούς.

Το ισλαμικό τέμενος μπαίνει στην τελική ευθεία και θα αποδειχθεί, ίσως, το πλέον ολέθριο λάθος της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.

Ο υπουργός Φίλης που παραλλήλισε τη χώρα μας με τη Γαλλία, προφανώς δεν πρόσεξε πως το γαλλικό κράτος έχει δεκαετίες τώρα σειρά νομίμων τζαμιών. Άραγε ζημιώθηκε ή όχι από αυτό; Απέφυγε τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία; Όχι και για αυτό πλέον αρχίζει να τα κλείνει.

Και άραγε ποιους θα εξυπηρετεί το τζαμί; Τους σουνίτες; Τους σιίτες;

Είναι επίσης μεγάλη ανοησία να λέμε πως είναι καλύτερο να έχουμε ένα τέμενος με...ΑΦΜ, παρά κάμποσα παράνομα για λόγους ασφαλείας της χώρας. Καταρχήν το ΑΦΜ δε λέει τίποτε, κατά δεύτερον η ανέγερση τζαμιού δε μεταφράζεται σε ταυτόχρονο κλείσιμο όλων των παρανόμων τζαμιών. Αυτά θα συνεχίσουν και θα βασιλεύουν. Ποιος θα τα εντοπίσει και ιδίως, ποιος θα τα κλείσει; Αν η αλυσίδα της ισλαμικής τρομοκρατίας διαθέτει κρίκους σε ελλαδικό έδαφος, κανένα παράνομο τζαμί δε θα βάλει λουκέτο.

Ωστόσο υπάρχει και μια άλλη, πολύ σημαντική παράμετρος την οποία είτε αγνοούμε είτε παραβλέπουμε.

Πολλοί ισχυρίζονται πως ζουν αρκετοί μουσουλμάνοι στην Ελλάδα και δικαιούνται να έχουν ένα χώρο λατρείας. Αυτό σε πρώτη ανάγνωση είναι θεμιτό, πλην όμως πως προέκυψαν όλες αυτές οι εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνων στη χώρα μας; Τους είχαμε εξαρχής ή ήρθαν αργότερα στην Ελλάδα; Και αν ναι, πώς; Νόμιμα ή παράνομα; Εισήλθαν και εισέρχονται παράνομα. Άρα το μόνο που δικαιούνται είναι να την εγκαταλείψουν. Τυχόν ανέγερση τζαμιού θα σημάνει την τρόπον τινά νομιμοποίηση του Ισλάμ στην Ελλάδα και αυτό, σε μια χώρα που ερημώνει, ισοδυναμεί με τη μελλοντική της καταστροφή.

freepen.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης