Αρχείο

Απίστευτο – Ιδρύεται αντιμασωνικός σύλλογος στην Βόρεια Ελλάδα.

Όταν οργιάζουν τα ανθελληνικά διαπλεκόμενα συμφέροντα μέσα από κλειστές οργανώσεις όπου οι «εκλεκτοί» ντοπάρονται ότι βρίσκονται υπεράνω του «όχλου», τότε οι πολίτες αναγκάζονται να κάνουν κάτι από μόνοι τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση ιδρύεται στην Βόρεια Ελλάδα, με έδρα την Αλεξανδρούπολη, ένας αντιμασωνικός χριστιανικός σύλλογος, όπως ανακοίνωσε στο facebook ο Νίκος Κοζάρης (πολιτευτής του ΛΑΟΣ στο παρελθόν), γνωστός από τις «καταδρομικές επιχειρήσεις» του στη βραχονησίδα Λαδόξερα για να αναρτήσει την ελληνική σημαία, παίζοντας συχνά τη γάτα με το ποντίκι με το Λιμενικό.

Στην ανάρτηση καλεί όποιον επιθυμεί να εγγραφεί στον σύλλογο να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 2551034126, 6907475162 και στο email [email protected].

Είναι η πρώτη φορά που ξεκινά κάτι παρόμοιο, ανοιχτά αντιμασωνικό για ενημέρωση και ακτιβισμό και έχει ενδιαφέρον να δούμε μήπως το σύστημα το κατηγορήσει … για μισαλλοδοξία.

hellasforce.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...