Αρχείο

Ο Πάπας θα κάνει αποκαλύψεις για τους «εξωγήινους» σε διαθρησκευτική διάσκεψη τον Σεπτέμβριο στην Ιερουσαλήμ - Θα παραβρεθεί ο Οικουμενικός Πατριάρχης;

Οικουμενική συνάντηση μεταξύ των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών έχει οριστεί να λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2016, στην οποία ο Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους, αναφέρουν ξένα ΜΜΕ.

assisi_Panthriskia_271011

Αυτό το ιστορικό γεγονός το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα από τις 4 Σεπτεμβρίου στην Ιερουσαλήμ, ενώ  σύμφωνα με την Καθολική εκκλησία και  τους «μυημένους στις αποκαλύψεις του Πάπα» έτσι θα σηματοδοτηθεί η εμφάνιση  μιας παγκόσμιας θρησκείας. 

Οι ηγέτες της πολυθρησκευτικής, παγανιστικής εκδήλωσης, έχουν ονομάσει αυτή την ανίερη συγκέντρωση ως «Mekudeshet» και έχουν ανακοινώσει  τα σχέδιά τους να εκτελέσουν  μια 11ήμερη «καθαγίαση»!

Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα,  ότι αυτή είναι η αρχή της υποχρεωτικής παγκόσμιας επιβολής της πανθρησκείας ή αγγλιστί  «One World Religion». Αυτό είναι κάτι για το οποίο άλλωστε ο Πάπας  έχει εργαστεί αρκετό καιρό προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που ο Πάπας έχει δρομολογήσει  τα τελευταία δύο χρόνια. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει μια σταυροφορία για την προώθηση της ιδέας  σε  εκατομμύρια πιστούς για την ύπαρξη της  εξωγήινης ζωής.

Μάλιστα η τάση αυτή υπάρχει και σε πρόσφατες ταινίες του Χόλυγουντ όπου υπάρχει ένας «εξωγήινος απόηχος» (π.χ. Ημέρα Ανεξαρτησίας),  και αυτό το κλίμα είναι σε  κρεσέντο ειδικά κατά τον τελευταίο μήνα.

Διάφορα δίκτυα παίζουν πάρα πολλές ταινίες που αφορούν τους ανθρώπους της Γης σε σχέση με κάποια εξωγήινη απειλή. Μάλιστα μόλις χθες ανακοινώθηκε και η ύπαρξη πλανήτη παρόμοιου με την Γη.

Ο Ποντίφικας  δήλωσε πρόσφατα ότι θα «βαφτίσει» τους εξωγήινους, καθώς αυτοί  θα επισκεφθούν  την Γη. Επίσης ο ίδιος  έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι το Ισλάμ και ο Χριστιανισμός είναι ουσιαστικά η ίδια ο θρησκεία.

Αυτό το αλλόκοτο θρησκευτικό  δόγμα θέτει την αρχή της εμφάνισης ως  επίσημης θρησκείας πλέον  με την κρατική χορηγία των ΗΕ, της πανθρησκείας που αποκαλούμε συνήθως «Γαία», και η οποία  είναι στην ουσία μια  ειδωλολατρική  θρησκεία που προσπαθούν να προωθήσουν όλοι αυτοί οι παγκοσμοποιητές.

Τις ίδιες ιδέες προωθεί και η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, η οποία θα εγκαινιάσει με την προεδρία της αυτήν την  νέα πανθρησκεία με όλες τις τιμές  . Οι  Κλίντον γενικώς έχουν εμμονή με το θέμα των εξωγήινων εδώ και  πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πολλοί ειδικοί όπως η Αμερικανίδα Δρ Ροζίν έχουν επισημάνει ότι η ανθρωπότητα με την βοήθεια των «καταλλήλων ηγετών» όπως έχει σχεδιαστεί, θα χειραγωγηθεί κατάλληλα  στο δρόμο για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Πριν δύο χρόνια οι  Ρώσοι ανακοίνωσαν ότι  φοβούνται την επίθεση από αστεροειδείς , αλλά τελικά, η ανθρωπότητα θα «εκπαιδευτεί» πιστεύοντας ότι η γη πρόκειται να δεχθεί επίθεση από εξωγήινους. Στο  τέλος του παιχνιδιού  αυτού του αλαλούμ , θα  εμφανιστεί η  βασιλεία του τρόμου και η  πλανητική  ενοποίηση.

Αλλά  όμως , όταν όλοι αυτοί οι «βενζεβούληδες» κάνουν σχέδια,  ο θεός ….έχει σίγουρα τα δικά του τα οποία αφορούν την σωτηρία όλων των ανθρώπων ανεξάρτητου θρησκείας και ιδεολογίας .

Το ανθρώπινο γένος κάτω από ορισμένες συνθήκες θα κατανοήσει με πολλούς και διάφορους τρόπους την ύπαρξη του ενός και μοναδικού τριαδικού Θεού,  ξεχνώντας όλες τις πλάνες που πίστευε μέχρι τώρα.  Όσο για τους ταγούς της ανομίας , αυτοί θα εξαφανιστούν από προσώπου της γης .

https://youtu.be/zqY9-xxC_NY

https://youtu.be/uPb-_fUp2ME

https://youtu.be/CR4-peqljnk

 

https://youtu.be/sSYafB6NNTY

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...