Κόσμος

Η επανάσταση κατά της ισλαμική εισβολής ξεκινά από την… Κορσική! (βίντεο)

Στην Κορσική η εισβολή των λαθρό έχει αρχίσει και ξεφεύγει από κάθε ανεκτό όριο γι’ αυτό και οι κάτοικοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αφού οι αρχές κάνουν πως… δεν βλέπουν. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να οπλιστούν για να αμυνθούν.

https://youtu.be/DOhw2yf-oOo

Ο Αrnaud Soassari είναι ένας νέος που ζει στην Κορσικής και έδωσε το παράδειγμα για τους εντόπιους κατοίκους ιδικά τους νέους.

Έχει καταφέρει να ξεσηκώσει τον κόσμο στο νησί με την σελίδα του στο Facebook. Κάθε μέρα αυξάνονται τα άτομα που τον διαβάζουν και τον ακολουθούν. Ο ίδιος παραπονιέται ότι έχουν έρθει υπερβολικά πολλοί μουσουλμάνοι στην Κορσική και τώρα πλέον οι λαθρο παρεμβαίνουν στην καθημερινότητα και καταπιέζουν τους κάτοικους.

«Σε όλα αυτά έπρεπε να αντιδράσουμε και τώρα δεν διστάζουμε να τους δείξουμε ποιοι έχουν το λέει σε αυτό το νησί». Μην ξεχνάτε, λέει στον δημοσιογράφο, ότι είμαστε Μεσογειακοί και το αίμα μας βράζει .

corsica-nazione-interna
Ο ίδιος θεωρεί τον εαυτό μέλος τoυ πρώην κινήματος «FL NC Freedom Fighters», το κίνημα των Κορσικανών εθνικιστών που πολέμησαν για την ανεξαρτησία τους, για να προστατέψουν την γλώσσα τους και τα έθιμα τους πάνω από 40 χρόνια .

Σήμερα αυτή η κατάσταση με την νόθευση των πληθυσμών δημιουργεί μίσος και πολέμους ανάμεσα στους κατοίκους, όπως το είχαν προβλέψει πριν πολλά χρονιά και όπως γίνεται σήμερα.

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr .

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Κίμων: Ανησυχία για τις απανωτές παραιτήσεις τεσσάρων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που υπηρετούσαν στην καινούργια φρεγάτα - Ποιος ο λόγος

Οι παραιτήσεις, που δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη, έρχονται να προστεθούν στις 276 παραιτήσεις στελεχών του Π.Ν. το...