Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Με έντυπη προπαγάνδα το ISIS στοχοποιεί τους Χριστιανούς και τον Χριστιανισμό στην Ευρώπη - Στόχος επίσης ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων και ο Πάπας

Οι ηγέτες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος προτρέπουν μέσω έντυπων μέσων τους χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη να αφοσιωθούν στην  λατρεία του θανάτου για να καταστρέψουν  τους «αλαζόνες δύσπιστους Χριστιανούς», καλώντας τους μουσουλμάνους να «προσεύχονται η  κατάρα του Αλλάχ να πέσει πάνω  επάνω τους ψεύτες».

Με λίγα και απλά λόγια οι επιθέσεις σε Γαλλία και Γερμανία όχι μόνο θα αυξηθούν αλλά θα έχουν περισσότερα θύματα με σκοπό να εξαφανισθεί ο χριστιανισμός ολοκληρωτικά  στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

Η τελευταία προπαγάνδα των ισλαμιστών  τρομοκρατών περιέχει μια προειδοποίηση για τους Χριστιανούς και τους Εβραίους , ότι θα συνθλιβούν από τον  ISIS, αναφέρει βρετανική εφημερίδα.

Το σατανικό σχέδιο προβλέπει το τέλος του Χριστιανισμού με την εφαρμογή μιας σειράς από επιθέσεις σε όλη την Ευρώπη από τους «μοναχικούς λύκους» της ειδικής  ισλαμικής  ομάδας πολιτοφυλακής.

Για τον σκοπό αυτόν έχουν εκδώσει ένα περιοδικό  με το όνομα Dabiq, στο οποίο αναφέρεται ότι το Ισλάμ απαιτεί από τους Χριστιανούς  να « σπάσουν τους χριστιανικούς σταυρούς» , έχοντας  δύο επιλογές: το βίαιο θάνατο  σε έναν  μάταιο "πόλεμο κατά της ISIS ή να ασπαστούν  το Ισλάμ και να « εισέλθουν στους  Κήπους του Παραδείσου » ( Ξέρετε με τις αηδίες για  πιλάφια και τις   Παρθένες).

Μιλάμε για την απόλυτη παράνοια εν έτει  2016, από άτομα κατωτάτου πνευματικού επιπέδου που γράφουν σε ισλαμιστικό περιοδικό έχοντας στόχο τους Χριστιανούς .

Οι ισλαμιστές έχουν κηρύξει τον πόλεμο κατά του χριστιανισμού ειδικά στην ανεκτική Ευρώπη, έχοντας όμως ως κύρια αποστολή να «ξεριζώσουν» τον Σταυρό του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού όχι μόνο από τις εκκλησίες αλλά και από την ψυχή των Ευρωπαίων πολιτών, δυστυχώς,  σε αγαστή συνεργασία με την ΕΕ.

«Αυτοί [οι Χριστιανοί] έχουν τη δυνατότητα, είτε  να προσπαθήσουν  να προσκολληθούν στις  παροδικές πολυτέλειες της ζωής αυτής, απορρίπτοντας την αλήθεια υπέρ είτε να δώσουν jizyah  [φόρο πληρωμής ] στο Ισλαμικό Κράτος ή να συνεχίσουν έναν  ανώφελο πόλεμο εναντίον του», αναφέρει το άρθρο στο περιοδικό το οποίο έγραψε προφανώς  δίποδο που αυτοανακηρύχθηκε ως πιστός άνθρωπος   .

«Εναλλακτικά, μπορούν να λάβουν σοβαρά υπόψη την προειδοποίηση του Αλλάχ ότι η κοσμική ζωή δεν είναι εγγυημένη, ακόμη και για εκείνους που την  επιδιώκουν εις βάρος της σωτηρίας τους, και έτσι καλό είναι να επιλέξουν να αγκαλιάσουν  το Ισλάμ, που είναι πρωταθλητής στην αλήθεια, προσπαθώντας για την επίτευξη του ελέους του Αλλάχ με σκοπό να μπουν  στους  κήπους του παραδείσου», συνεχίζει το ισλαμικό ακραίο δημοσίευμα .

145690

Παρουσιάζουμε το άρθρο αυτού του παρανοϊκού περιοδικού τα οποίο  αποτελεί ,  με μια προσεκτική ματιά στην ουσία,   το μανιφέστο της οργάνωσης, παρουσιάζοντας τα υποχθόνια αλλά πραγματικά  σχέδια  για αυτό που βιώνουμε ως μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών από την Μέση Ανατολή.

Ο ηγέτης  της καθολικής  Εκκλησίας,  Πάπα Φραγκίσκος , ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων  και οι Κόπτες Χριστιανοί είναι μεταξύ εκείνων που στοχοποίησε το Dabiq, το οποίο διαθέτει άρθρα 45.000 λέξεων .

Το περιοδικό προειδοποιεί την Δύση ότι ο «πόλεμος κατά του Ισλάμ ούτε θα πετύχει ούτε θα  ωφελήσει. Θα αποτύχει γιατί θα αγωνιστούν ενάντια σε όσους έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ», τονίζει το δημοσίευμα .

Το πύρινο άρθρο των τζιχαντιστών αναφέρει  ότι «  Κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν τη σωστή θρησκεία και ότι μόνο αυτοί θα εισέλθουν  στην βασιλεία των ουρανών Δεν υπάρχει καμία απόδειξη για αυτό;Όσοι πιστοί μας υλοποίησαν σφαγές  στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του  Ορλάντο και της Καλιφόρνιας, αποκαλούνται πλέον  "ιππότες"», καταλήγει το  ακραίο ισλαμικό παραλήρημα  του αρθρογράφου.

Η τεχνητή  οικονομική κρίση, η ανακατωσούρα, η μετανάστευση , ο πόλεμος στην Συρία και πολλά άλλα ήταν στην ουσία ένα τέλεια οργανωμένο σχέδιο  για να κτυπηθεί η Ευρώπη και κυρίως ο Χριστιανισμός. Τα υπόλοιπα είναι θεωρίες και φασαρία. Όποιος όμως τα έβαλε ενάντια με τον μοναδικό τριαδικό θεό  …….βγήκε κατεστραμμένος και ηττημένος, αυτό έπρεπε να το ξέρουν τα δίποδα του ISIS.0108PERIO1 0108PERIO2 0108PERIO

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ