Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ ! Η Τουρκία αναπτύσσει σε όλα τα πολιτικά αεροδρόμια της αντιαεροπορικούς πυραύλους εδάφους-αέρος – Αναμένουν επίθεση;

Κάτι πολύ άσχημο και λίαν επικίνδυνο αναμένουν άμεσα  οι Τούρκοι και για αυτό τον λόγο παίρνουν τα μέτρα τους σε όλα τα πολιτικά αεροδρόμια της χώρας.

Η κυβέρνηση της Τουρκίας αποφάσισε να αναπτύξει αντιαεροπορικά  συστήματα με πυραύλους εδάφους-αέρος και στα 11 πολιτικά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα, ανέφερε το CNN Turk και μετέδωσε ο διεθνής τύπος .

Η κίνηση αυτή έρχεται μετά από «πληροφορίες» για επικείμενη επίθεση από «εναέρια μέσα» το αμέσως επόμενο διάστημα, γεγονός που καταδεικνύει την ρευστότητα της καταστάσεως στην γειτονική χώρα,

Υπενθυμίζουμε ότι το αποτυχημένο πραξικόπημα τον περασμένο μήνα «έβγαλε στο κλαρί» 81000 Τούρκους όλων των βαθμίδων και θέσεων, οι οποίοι αποτελούν μέγα κίνδυνο για την τουρκική εθνική ασφάλεια.

epa03596712-german-patriot-surface-to-air-missile-systems-deployed-D3XJMJ

Επίσης σε συναγερμό ευρίσκεται και το υπουργείο μεταφορών και θαλάσσιων υποθέσεων,  τα στελέχη του οποίου ευρίσκονται σε συνεχή   επικοινωνία και συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Όλα τα ραντάρ επιφανείας και αέρος σαρώνουν αυτήν την στιγμή  την τουρκική επικράτεια,  από άνδρες του στρατού και της αεροπορίας , ενώ εγκαταστάθηκαν   αστυνομικοί και στρατιωτικοί σε πύργους ελέγχου όλων των πολιτικών  αεροδρομίων της χώρας.

 Τέτοιες μικτές μονάδες θα ενημερώνουν άμεσα τις ένοπλες δυνάμεις  για την εμφάνιση οποιουδήποτε εχθρικού αεροσκάφους, σε μια κατάσταση που απαιτεί  άμεση στρατιωτική αντίδραση.

Στις 29 Ιουνίου, το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Τουρκίας, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, δέχθηκε επίθεση από τρεις βομβιστές αυτοκτονίας , και η κυβέρνηση πιστεύει ότι αυτοί είχαν σχέσεις με τον ISIS . Τριάντα έξι άμαχοι σκοτώθηκαν στο τερματικό αφίξεων στο αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Το αεροδρόμιο  Ατατούρκ , μαζί με άλλα μεγάλα αεροδρόμια της Τουρκίας, έχουν γίνει επίσης μάρτυρες δραματικών επεισοδίων κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης απόπειρας πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου, όταν άρματα μάχης προσπάθησαν να αναλάβουν  τον έλεγχο των βασικών εγκαταστάσεων.

Aselsan_HISAR_multi_purpose_missile_launcher_makes_debuts_in_Poland_640_001

Όπως λοιπόν γίνεται κατανοητό οι Τούρκοι ισλαμιστές αναμένουν κύμα επιθέσεων ενορχηστρωμένο «απ’ έξω» με την χρήση είτε βομβιστών αυτοκτονίας , είτε "εχθρικών" αεροσκαφών. Άλλωστε οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι στενές σχέσεις με την Μόσχα και οι δηλώσεις περί αποχωρήσεως από το ΝΑΤΟ , θα επιφέρουν ενδεχομένως «αντίποινα» .

https://youtu.be/0LYsVV2YXLk?t=42

https://youtu.be/UwjI9U7K2os?t=83

https://youtu.be/nYrF4wY0Z5A?t=6

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...