Κοινωνία

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Οι λάτρεις του παιχνιδιού έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour,

Ντελίριο για το Pokemon Go. Μετά τις συγκεντρώσεις fan του νέου παιχνιδιού στο Σύνταγμα, σήμερα το βράδυ διοργανώνεται η πρώτη επιδρομή στο κέντρο της Αθήνας από τους fan του game επαυξημένης πραγματικότητας.

Από τις εννέα και μισή το βράδυ στην πλατεία Μοναστηρακίου έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες άτομα, ενώ όσα περνάει η ώρα ο αριθμός τους μεγαλώνει. Μέσω του Facebook οι λάτρεις του παιχνιδιού έδωσαν ραντεβού στην κεντρική πλατεία της Αθήνας προκειμένου να συμμετάσχουν στο πρώτο Pokemon Go night tour της πρωτεύουσας.

Έτσι άτομα ηλικίας από 15 έως και 25 ετών στην πλειοψηφία τους εφοδιασμένοι με το κινητό τους, αλλά και φορητές μπαταρίες έχουν κατακλύσει το Μοναστηράκι αναζητώντας να εντοπίσουν τα μικρά πλασματάκια. Τρέχουν στους σίγουρα δρόμους ενώ σε κάθε επιτυχημένη προσπάθεια τους το πανηγυρίζουν δέοντος. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα φορούν μπλούζες αλλά και καπελάκια με τους αγαπημένους τους ήρωες του παιχνιδιού, ενώ οι περισσότεροι θα παραμείνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην προσπάθεια του να ανέβουν όσο το δυνατόν περισσότερα level.

Στη πρώτη βραδινή επιδρομή έχουν δηλώσει συμμετοχή μέσω του Facebook περισσότερα από 5000 άτομα αποδεικνύοντας τη φρενίτιδα που επικρατεί και στη χώρα μας για το νέο δημιούργημα της Νιντέντο.

Οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους έχουν κατέβει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τις παρέες τους, ενώ συνεργάζονται μεταξύ τους προκειμένου να επιτύχουν όσο το μεγαλύτερα… σκορ.

Παράλληλα οι… εκπαιδευτές Pokemon αλλά και τα υπόλοιπα fan club του παιχνιδιού που διοργανώνουν την πρώτη νυχτερινή μαζική επιδρομή αναφέρουν ό,τι σήμερα είναι μόνο η αρχή και το ό,τι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν κι αλλά παρόμοιες… εξορμήσεις.

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Pokemon Go: Μάχη στο Μοναστηράκι

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...