Αρχείο

Nαζιστική συμπεριφορά μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου από μέλος της ομάδας του Ζ.Γκάμπριελ: «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»

Όσο και να θέλουν να κρυφτούν πάντα θα δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο και το παρελθόν τους... Μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρώην υπουργός Μεταφορών της Γερμανίας,ο Βαυαρός χριστιανοκοινωνιστής Πέτερ Ραμσάουερ επιτέθηκε σε Έλληνα φωτορεπόρτερ λέγοντας στα γερμανικά αλλά και στα αγγλικά «Μη μ' αγγίζεις βρωμιάρη Έλληνα!»

Κανονικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Α.Τσίπρας θα έπρεπε να τον πετάξει έξω από το Μέγαρο Μαξίμου καθώς το περιστατικό έγινε κατά τη χθεσινή συνάντηση του πρωθυπουργού με τον αντικαγκελάριο της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Αλλά ποια κυβέρνηση και ποιος πρωθυπουργός;

Δυστυχώς η ενδοτικότητα και το πολύ "σκύψιμο" αυτά έχει...

Άμεση ήταν η αντίδραση αξιωματούχων του πρωθυπουργικού γραφείου, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα σε Γερμανούς διπλωμάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα μπροστά στο περιστατικό.

Ο Γερμανός πρώην υπουργός αργότερα αρνιόταν το περιστατικό, υποστηρίζοντας πως η επαφή με τον Έλληνα φωτογράφο ο οποίος τον έσπρωξε τού προκάλεσε... μώλωπες.

Πάντως, το περιστατικό επιβεβαίωσε ο επίσημος φωτογράφος του Ζίγκμπαρ Γκάμπριελ, ενώ μέλη της συνοδείας του αντικαγκελάριου ζήτησαν κατ’ ιδίαν συγγνώμη από τον Έλληνα φωτογράφο.

H πρώτη αντίδραση είναι πάντα αυτή που μετράει και δημιουργεί εντυπώσεις πάντως...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ