Αρχείο

Τι υπάρχει στην Ανταρκτική που θέλουν να εξαφανίσουν; (video)

Αυτή η ιστορία πηγαίνει πίσω στο 2001, όταν ένα από τα μεγάλα μυστικά του κόσμου αποκαλύφθηκε: μια αρχαία δομή που καλύπτει μίλια κάτω από το σκληρό πάγο της Ανταρκτικής, ανιχνεύθηκε από το περιοδεύων Ρωσικό κατασκοπευτικό δορυφόρο.

Είναι τουλάχιστον 12.000 χρόνων όσο και ο πάγος που καλύπτει την Ανταρκτική. Ο αμερικανικός στρατός κινήθηκε αμέσως για να εξαφανίσει τα στοιχεία στην επιφάνεια, και παρά την παραπλάνηση των ειδήσεων, οι αναφορές κάνουν λόγο για ένα μυστικό πρόγραμμα ανασκαφών που είχε αρχίσει απο τη στιγμή της ανακάλυψης.

Η ανακάλυψη των ερειπίων,ανάγκασε την εκκένωση αρκετών μελών του προσωπικού απο το σταθμό της Ανταρκτικής κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου στο Νότιο Πόλο.Τον Νοέμβριο του 2002, σύμφωνα με τον αρχαιολόγο και εξερευνητή Τζόναθαν Γκρέι του World Education Research Ltd, μια ομάδα κινηματογραφιστών απο την τηλεόραση της Καλιφόρνια πήγε για να καλύψει το γεγονός. Απο τότε αγνοείται η τύχη του.

Το βίντεο ανακαλύφθηκε, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα του πληρώματος από ειδική ομάδα διάσωσης του Ναυτικού SEAL των ΗΠΑ που ήταν επιφορτισμένη να βρεί τους κινηματογραφιστές.Το πλήρωμα της τηλεοπτικής παραγωγής που γύρισε το βίντεο εξακολουθεί να αγνοείται και ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση, ανέφερε ο Gray.

Επιπλέον, ένα παράξενο αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο έχει βρεθεί λίγο πιο πέρα από τα αρχαία ερείπια.Το εν λόγω αντικείμενο φαίνεται να έχει αλλόκοτο σχήμα με γραμμές.Δεν μοιάζει με βράχο , και δεν ταιριάζει με το γύρω τοπίο.

Συντεταγμένες Google Earth :

Αρχαία ερείπια: 66 ° 17’10.5 «S 100 ° 29’07.8» E
Αντικείμενο αγνώστων στοιχείων: 66 ° 14’43.81 «S 100 ° 32’48.73» E

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o_sXVOIoJX4]

alitogr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...