Αρχείο

Σχεδόν πλήρης η αντικατάσταση των ανθρώπων από ρομπότ - Δείτε το βίντεο

Σιγά-σιγά οι άνθρωποι παραγκωνίζονται και αντικαθίστανται από μηχανές.

Πληθαίνουν οι ειδήσεις, οι οποίες αφορούν την κατάκλιση της αγοράς με ρομπότ, τα οποί προσφέρουν υπηρεσίες γρηγορότερα και σε χαμηλότερο κόστος, καθώς δεν πεινάνε, δεν διψάνε, δεν κουράζονται.

Χτίστες, ταχυδρόμοι, ντελιβεράδες, αστυνομικοί και άλλοι αφήνουν σιγά-σιγά τις δουλείες τους, προκειμένου να αναλάβουν τα ρομπότ.

Σκοπός της τεχνολογικής ανάπτυξης που προτείνεται, είναι η σταδιακή και κατόπιν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων σε διάφορα εργατικά πόστα, αλλά και στην διοίκηση και τα κέντρα αποφάσεων, αλλά και τις δυνάμεις ασφαλείας, από μηχανές, από ανθρώπους με ηλεκτρονικά εμφυτεύματα υποβοηθούμενους από μηχανικά ρομπότ και εν τέλει από μηχανικά ρομπότ με ανθρώπινο εγκέφαλο ή και ακόμα από βιολογικά αυτόνομα ρομποτικά όντα.

Οι άνθρωποι προορίζονται για «μάντρωμα» σε πόλεις γκέτο της Ατζέντας 21, προκειμένου να αναζωογοννηθεί δήθεν το περιβάλλον.

Χωρίς λόγο ύπαρξης θα διοικούνται από την παγκόσμια εξουσία, έχοντας παραδώσει τις ατομικές τους ελευθερίες για ένα πιάτο φαί και στέγη, καθώς επιδιώκεται να επικρατήσει απόλυτη φτώχεια για την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ανά τον κόσμο.

Οι παγκόσμιες ρομποτικές δυνάμεις ασφαλείας θα επιβλέπουν την τάξη και την «ειρήνη» χωρίς αντίπαλο, την οποία θα ήθελε η Νέα Τάξη.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την πολυεθνική εταιρεία Amazon, όπου επικρατεί σχεδόν πλήρης αντικατάσταση των ανθρώπων από τα ρομπότ.

https://youtu.be/7iB4Q1yXSqk

 

thesecretrealtruth.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...