Πολιτική

Συμβασιούχοι Stage : Προηγούμενες αδικίες αντικαθίστανται με νέες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σε εφημερίδες και σε ειδησιογραφικά site με τίτλους οπός τακτοποίηση συμβασιούχων η μονιμοποίηση συμβασιούχων κτλ η κυβέρνηση θέλει να κλήση το θέμα των STAGE μέσα στο καλοκαίρι πιθανότατα τον Αύγουστο τακτοποιώντας όσους STAGE εργάζονται έστω και με προσωρινές διαταγές και χωρίς να έχει τελεσίδικηση η υπόθεση τους .( άφορα γύρο στα 200 άτομα ).

Οι υπόλοιπη που εκρεμούν οι υποθέσεις τους στα Ελληνικά δικαστήρια αν κερδίσουν ( που δεν το πιστεύω ) αν δεν κάνει έφεσή ( που φυσικά θα κάνει το Ελληνικό Δημόσιο ).

θα εργαστούν , και φυσικά όταν ( σε μερικά χρόνια αν έχουν να πληρώσουν ) τελεσιδικήσουν στα Ελληνικά Δικαστήρια και δεν δικαιωθούν θα προσφύγουν ( αν έχουν να πληρώσουν ) στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο ( αν είμαστε ακόμα μέλη της Ε.Ε. )
Για αυτό ας αντισταθούμε , εντός των επόμενων ήμερων θα γίνει συγκέντρωση.
Βοηθήστε όλοι να γίνει γνωστό το θέμα μας !

Στείλτε παντού το VIDEO με τον Πρωθυπουργό : Αλέξη Τσίπρα να στηρίζει τον αγώνα μας .

https://www.youtube.com/watch?v=SmevhAp5Ytg

apolimenoi-simbasiouxi-stage.blogspot.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...