Αρχείο

Στ. Λυγερός για το Πραξικόπημα στην Τουρκία: Γιατί οι «συνωμότες» παρέβησαν ακόμη και τα στοιχειώδη ενός πραξικοπήματος , δίνοντας την ευκαιρία στον Ερντογάν να κατισχύσει.

Το χρονικό προαναγγελθείσας ρήξης στη Τουρκία

Το πραξικόπημα που εξελίχθηκε σε φιάσκο και που δίνει νέα ισχυροποίηση στον Ερντογάν, αποτυπώνει ουσιαστικά τους μετασχηματισμούς σε μία τριχασμένη Τουρκία, όπου όμως ο Ερντογάν , κινδυνεύει να εγκλωβιστεί από την ισχύ του κυρίως έναντι των Δυτικών και των ΗΠΑ που τον βλέπουν όλο και πιο καχύποπτα, λέει στον 9.84 ο αρθρογράφος -αναλυτής και συγγραφέας Σταύρος Λυγερός. Ο ίδιος εξήγησε γιατί οι «συνωμότες» παρέβησαν ακόμη και τα στοιχειώδη ενός πραξικοπήματος , δίνοντας την ευκαιρία στον Ερντογάν να κατισχύσει.

Ο Στ. Λυγερός ανέλυσε γιατί οι εκκαθαρίσεις στο κρατικό μηχανισμό αφορούν κυρίως ανθρώπους του Γκιουλέν, ενώ σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να βιαστεί στη υπόθεση της έκδοσης των 8 Τούρκων μεσαίου βαθμού στρατιωτικών, βάζοντας στο θέμα και την Ε.Ε.

https://youtu.be/gTMpEPczrcc

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...