Κοινωνία

Στα άδυτα της πόλης των παιδεραστών: Η μυστική τοποθεσία που ζουν κανονικά (εικόνες)

Οι χειρότεροι παιδεραστές και βιαστές της Αυστραλίας κατοικούν σε μια μυστική πόλη, η οποία ονομάζεται η «Πόλη  των καταραμένων» .

65 άντρες μένουν στην εν λόγω πόλη, έχουν όλα τα απαραίτητα στα σπίτια τους (δυο με τρία δωμάτια το κάθε σπίτι, κουζίνα και χώλ) και μπορούν φυσικά να κάνουν τα ψώνια τους αμέριμνοι, φορώντας πάντα ένα ανιχνευτή στο πόδι. Φυσικά, μπορούν να συναντιούνται και να μιλούν στους εξωτερικούς χώρους. Ακόμη και στο γυμναστήριο όπου προσπαθούν να τους κάνουν να ελέγξουν τις τάσεις τους.

Τους τελευταίους 18 μήνες όμως, 4 άτομα έχουν καταφέρει να δραπετεύσουν και λίγο αργότερα να εντοπιστούν και να συλληφθούν, προκαλώντας τρόμο στους κατοίκους των διπλανών πόλεων.

Σύμφωνα με την DailyMail της Αυστραλίας, όταν κάποιος ξεφύγει γίνεται αμέσως γνωστό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι οι κάτοικοι έχουν δημιουργήσει το δικό τους σύστημα προστασίας και ενημέρωσης.

The convicted criminals live in modern one, two and three bedroom cottages, complete with their own kitchens

A look into the village on a dreary Wednesday afternoon saw residents walking along paths and chatting among themselves and with the workers - some of which are female

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές