Αρχείο

Πληροφορίες για Ελληνα νεκρό στο μακελειό στο Μόναχο

Πληροφορίες κάνουν λόγο για Ελληνα ανάμεσα στα εννέα θύματα στο μακελειό που προκάλεσε σε εμπορικό κέντρο στο Μόναχο ένας 18χρονος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η  γερμανική αστυνομία αναφέρει ότι υπάρχει και Ελληνας ανάμεσα σε νεκρούς, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα.

Λίγο νωρίτερα πάντως, η Telegraph έγραφε για ένα θύμα τουρκικής καταγωγής, το οποίο έφτασε στο Μόναχο μέσω Ελλάδας.

Οι πληροφορίες για Έλληνα νεκρό, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και ίσως να πρόκειται για το ίδιο άτομο... Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στη Γερμανία, Γιώργος Παππάς,  αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, μεταξύ των νεκρών στο μακελειό του Μονάχου υπάρχει και ένας Έλληνας.
Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία οι τραυματίες είναι 27, ανάμεσά τους νεαροί από το McDonald, ηλικίας 14 εώς και 20 ετών. Μόνο ο ένας εκ των νεκρών ήταν 45 ετών.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνέντευξη Τύπου των αρχών του Μονάχου.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Βαυαρίας δήλωσε ότι η χθεσινή αιματηρή επίθεση στο Μόναχο δεν συνδέεται με τους πρόσφυγες.

Παράλληλα, δήλωσε ότι ο δράστης είχε γεννηθεί και μεγαλώσει στο Μόναχο, ενώ ήταν μαθητής.

Ο ίδιος σημείωσε ότι τα θύματα δεν ήταν τουρίστες, ενώ είπε ότι η βασική τους έδρα ήταν το Μόναχο. Ωστόσο, είπε ότι η νεκροψία θα δείξει τις εθνικότητες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...