Αρχείο

Ο υπερήφανος και σκληροτράχηλος Ρ.Τ.Ερντογάν γονάτισε στο Κρεμλίνο - Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ήταν προειδοποίηση...

Εντελώς ταπεινωτικά είναι τα σχόλια διεθνώς για τον Ρ.Τ.Ερντογάν οποίος έπεσε στα γόνατα και υπέκυψε μπροστά στο Κρεμλίνο. Πλέον ο υπερήφανος και σκληροτράχηλος Ταγίπ δεν υπάρχει όπως λένε.

Το Der Spiegel επιβεβαιώνει αυτά που έχουμε γράψει λέγοντας πως η Ρωσία πήρε πολλά περισσότερα από μια απολογία ενώ οι πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία ήταν απλά μια προειδοποίηση για την "συγγνώμη" προς τη Μόσχα.

O πρόεδρος της Τουρκία, Ρ.Τ.Ερντογάν, αν και είχε υποσχεθεί να μην υποκύψει στις προσταγές του οποιουδήποτε, εντούτοις απολογήθηκε για την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού σύμφωνα με το Der Spiegel.

Πριν λίγους μήνες ακόμη και ημέρες, ο Τούρκος πρόεδρος τόνιζε σε όλους τους τόνους σε όλους ότι δεν ήθελε να απολογηθεί γράφει το Der Spiegel.

Είχε ορκισθεί ακόμη να "μην υποκύψει στις προσταγές κανενός".

Στο πρόσφατο γράμμα όμως με παραλήπτη το Κρεμλίνο, ο Ερντογάν απολογήθηκε και την ίδια ημέρα για να προκαλέσει αντιπερισπασμό από αυτή την "συντριπτική ήττα" ο πρόεδρος της Τουρκίας ανακοίνωσε την επανέναρξη των διπλωματικών σχέσεων με το Ισραήλ.

"Το Κρεμλίνο τον έβαλε στα γόνατα τον περήφανο και σκληροτράχηλο Ερντογάν. Η Ρωσία πέτυχε και έλαβε πολλά περισσότερα από μια απολογία την οποία απαιτούσε από την Άγκυρα"

Η Τουρκία θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει πλέον την νομιμότητα της παρουσίας των ρωσικών στρατευμάτων στην Συρία.

Και η γερμανική εφημερίδα στο σημείο αυτό ξεφτιλίζει τον Ρ.Τ.Ερντογάν υπενθυμίζοντας τι έλεγε λίγο καιρό πριν... "κατοχή της Μόσχας οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Μέση Ανατολή"...

Aπό την πλευρά του ο επικεφαλής της Επιτροπής των Διεθνών Σχέσεων της Ρωσίας Konstantin Kosachev πιστεύει ότι οι εκρήξεις στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη ήταν η απάντηση του ISIS στην βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία και το Ισραήλ.

"Οι τρομοκρατικές επιθέσεις ξεκάθαρα στόχευαν στις προσπάθειες της τουρκικής ηγεσίας για βελτίωση των σχέσεων με τη Ρωσία και το Ισραήλ. Οι τρομοκράτες προειδοποίησαν την Τουρκία να μην συμμετέχει στον υπό σχηματισμό αντιτρομοκρατικό μέτωπο που δημιουργεί η ρωσική διπλωματία".

Τα όσα είπε ο  Konstantin Kosachev αποτελούν επιβεβαίωση του άρθρου μας ΕΚΤΑΚΤΟ: Οι ΗΠΑ θεωρούν την απολογία Ερντογάν στην Ρωσία «μη επιτρεπτή» – Αμέσως μετά ήρθε το κτύπημα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ… .

Η τρομοκρατική επίθεση ήταν μια προειδοποίηση και ο "εγκέφαλος" είναι αυτός που δημιούργησε, ελέγχει και καθοδηγεί το ISIS...

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...