Κόσμος

Ο στρατός ολοκλήρωσε την περικύκλωση των τρομοκρατών στο Χαλέπι - Έκοψε και κάθε πέρασμα

Το συριακό ΓΕΣ ανακοίνωσε λίγο πριν πως ολοκλήρωσε την περικύκλωση του Χαλεπίου από τα ανατολικά αφότου έκοψε όλους τους δρόμους ανεφοδιασμού των τρομοκρατών στην περιοχή.

« Οι συντονισμένες επιχειρήσεις του συριακού στρατού και των Μονάδων Εθνικής Άμυνας απέδωσαν στο να κοπούν όλες οι γραμμές ανεφοδιασμού και τα περάσματα που χρησιμοποιούσαν οι τρομοκράτες για να μετακινούνται από το βορρά στις ανατολικές συνοικίες της πόλης του Χαλεπίου » ανέφερε ο στρατός σε επίσημο ανακοινωθέν.

Ο συριακός στρατός κάλεσε τους πολίτες του Χαλεπιού να συνεργαστούν με τις κυβερνητικές δυνάμεις περισσότερο από ποτέ ώστε να μπορέσουν αναζωογονήσουν την ασφάλεια της πόλης και να καταστήσουν τις απαραίτητες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένου του νερού και του ηλεκτρικού.

Πριν από 2 ημέρες ο στρατός έκοψε τον κύριο δρόμο ανεφοδιασμού αυτόν του Castillo για τις ανατολικές περιοχές της πόλης to Eastern αλλά αυτή τη στιγμή μετά τις πρόσφατες προελάσεις τους στο Β Χαλέπι κάθε πέρασμα διείσδυσης των τρομοκρατών είναι κάτω από την απόλυτη εποπτεία του συριακού στρατού.

Αναφορές σημειώνουν νωρίτερα σήμερα ότι οι μονάδες του συριακού στρατού και της Εθνικής Άμυνας εξαπέλυσαν έναννέο γύρο επιθέσεων κατά θέσεων των τρομοκρατικών οργανώσεων στη συνοικία al-Khalediyeh και απώθησαν τους μαχητές από πολλά κτιριακά blocksστη Β ύπαιθρο του Χαλεπίου.

« Οι προελάσεις των κυβερνητικών δυνάμεων σε al-Khalediyeh, al-Lairamoun και δρόμο του Castillo επέτρεψαν στους στρατιώτες να σφίξουν τη θηλιά γύρω από τις τρομοκρατικές οργανώσεις του Χαλεπίου. » farsCaptδδθθιδιξ

O στρατός σύμφωνα με άλλες αναφορές απελευθέρωσε όλη την Layramoune και επίκειται επίθεση στην BaniZayd.Λόγω του πυκνοκατοικημένου αυτής της περιοχής η διοίκηση του στρατού διαμήνυσε στους κατοίκους να έλθουν στην εθνική συμφιλίωση και να εγκαταλείψουν τους δυτικουποκινούμενους τρομοκράτες.

dimpenews.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...