Πολιτική

Ο λαός δεινοπαθεί και ο εξοχότατος Γεώργιος Παπανδρέου συνεχίζει τις διακοπές του

Χθες το απόγευμα, ο εξοχότατατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου ήταν στην Ιο. Όχι για κάποια δουλειά, αλλά για διακοπές, που είναι η προσφιλής του ενασχόληση.

 

Όπως μας πληροφορεί φίλος αναγνώστης, που μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία, εδώ τον βλέπουμε στο Γιαλό, στην παραλία του Λιμανιού να ετοιμάζεται να διασχίσει το Αιγαίο με το κανό…

 

 

Στην Ιο, λίγο πριν το χάραμα ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της …Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του ανύπαρκτου ΚΙΔΗΣΟ, ετοιμάζεται για μια απόδραση με το κανό στα γαλανά νερά του Αιγαίου και συγκεκριμένα στον Γιαλό (παραλία Λιμανιού).

 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα φιλοξενείται στην Ιο και ο σφαγέας του ιρακινού λαού, ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ. Εκεί περνά τις ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές του…

 

Ο πολεμοχαρής Βρετανός, που έπρεπε να δικαστεί για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε. Ο φίλος αναγνώστης συνόδευσε τη φωτογραφία με την εξής λεζάντα: Ο Γιώργος Παπανδρέου την ώρα που συγκεντρώνεται και σχεδιάζει την διαδρομή αγναντεύοντας το καταγάλανο Αιγαίο Πέλαγος.

 

 

mignatiou.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ