Εθνικά θέματα

Ο «ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ» στην Τουρκία εν αγνοία του «ΕΚΤΕΛΕΙ» το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Κατακλυσμιαίο ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ μέσα από τα γεγονότα έρχεται να σκεπάσει και να προστατεύσει την ΕΛΛΑΔΑ.

Και εξηγούμαστε:

Παγκόσμιος ανησυχία.

Το σχέδιο της νέας εποχής ¨ντελαπάρισε¨ με τα πρόσφατα γεγονότα της Τουρκίας.

Μαϊμού πραξικόπημα με έτοιμες λίστες θανάτου, εμφύλιος και διχασμός με οικονομική καταβαράθρωση;

Σε μια χώρα που μπαίνει στην ¨Αραβική Άνοιξη¨ της εν μέσω θέρους.

Την ώρα που αποψιλώνονται τα νατοϊκά στρατηγεία από τούρκους αξιωματούχους, οι φανατικοί ισλαμιστές του Ερντογάν αξιώνουν την επαναφορά της θανατικής ποινής.

Η γεωπολιτική πλάστιγγα της γείτονος χώρας γέρνει προς την Ρωσία και την Ευρασιατική Ένωση ως μοναδική λύση επιβίωσης, την στιγμή που η ΗΠΑ και η νοτιανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ θα πρέπει να διαχειριστούν εν ψυχρώ τις επόμενες μέρες μια πρωτόγνωρη κρίση.

Ήδη εμφανίστηκε ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ και εκτελεί κάθε κρατική δομή και συνταγματική αρχή στην Τουρκία.

¨Χρήστες των social media ισχυρίζονται σε αναρτήσεις τους ότι ο Erdogan θα χρησιμοποιήσει την απόπειρα πραξικοπήματος κατά τον ίδιο τρόπο, που ο Χίτλερ χρησιμοποίησε την πυρκαγιά στη Ράιχσταγκ για να καταστείλει κάθε αντιπολίτευση, αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα Independent.¨ http://www.bankingnews.gr/18/07/2016

Χιλιάδες συλλήψεις , προσωπικά δράματα, βασανισμοί, καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων εν μέσω ραγδαίας οικονομικής κατάρρευσης.

¨Μεγάλο πλήγμα θα δεχτούν ο τουρισμός και οι επενδύσεις

Το αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα της Τουρκίας έχει συγκλονίσει τους ξένους επενδυτές και έχει πλέον τροφοδοτήσει τους φόβους για την πολιτική αστάθεια που αναμένεται να επιβαρύνει τα τουρκικά χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία.

Lombard Odier:Υπό πίεση τα τουρκικά περιουσιακά στοιχεία

HSBC: Θα υποχωρήσει περαιτέρω η λίρα

UBS: Θα προκληθεί φυγή κεφαλαίων από την Τουρκία

JP Morgan: Σημαντικές οι επιπτώσεις στον τουρισμό

Renaissance Capital: Η Τουρκία απέχει από την πολιτική σταθερότητα

Standard and Poor's: Θα επανεξετάσουμε την αξιολόγηση της τουρκικής οικονομίας μετά τις τελευταίες εξελίξεις .¨ http://www.bankingnews.gr/ 18/07/2016

Ήρθε η ώρα και η στιγμή που το ΑΓΙΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΘΕΟΥ εκτελείται πάνω σε μια ομάδα ανθρώπων( τουρκογενείς φυλές) που ήρθαν από το πουθενά βλ, Μογγολία , εισήλθαν μέσα στην Παγκόσμια Ιστορία και δίδαξαν βαρβαρότητα.

Διάλογος το 1994 γενόμενος στα Πάμφυλα της Λέσβου με τον γνωστό πλέον στο Πανελλήνιο Παπα-Φώτη τον Λαυρεώτη στο σημερινό Μετόχι του Παναγίου Τάφου στον Ιερό μονύδριο του Αγίου Νεομάρτυρα Λουκά του εκ Παμφύλων.

-Παπα- Φώτη .τι θα γίνει με τις προκλήσεις των τούρκων;

Και από τον μακαριστό γέροντα πήραμε τις εξής πνευματοκίνητες απαντήσεις.

Λες εγώ να μην ανησυχώ και να μην προσεύχομαι για να μην μας δαγκώσουν πριν την ώρα τους τα λυσσασμένα σκυλιά.
Έτσι που μας κατάντησαν εδώ μέσα στην Ελλάδα, πρέπει να κάνουμε τον ψόφιο κοριό μέχρι να έρθει ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ που με τον εγωισμό του θα εκτελέσει την διάλυση της Τουρκίας , εν αγνοία του εκτελώντας το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Στην ερώτηση μου ότι δεν καταλαβαίνω τίποτε μου είπε.

-ούτε πρόκειται να το καταλάβεις αν δεν το ζήσεις και μαζί με αυτόν τον ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ θα κλείσει ο συγκεκριμένος κύκλος της μεταπολίτευσης εδώ που άνοιξε με την προδοσία της Τραγωδίας του Κυπριακού .

-η τουρκία θα μας επιτεθεί διαλυμένη και θα μοιάζει με ένα λυσσασμένο σκύλο δίχως δόντια που θα δαγκώνει όμως με τα ούλα του.

-αυτό παιδί μου θα είναι το ΘΑΥΜΑ και θα πιστέψουν πολλοί αδιάφοροι εδώ μέσα.

-τότε παλληκάρι μου μετά από λίγο θα ανοίξει η θάλασσα και ΑΝΕΜΟΣ ΘΕΟΥ θα φουσκώνει τα Άσπρα –Ελληνικά –Πανιά για να ελλιμενιστούν στο Κοντοσκάλι κάτω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Με πνευματική ευθύνη και συνείδηση

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...