Αρχείο

Ο Διευθυντής της CIA παραδέχεται ότι οι ΗΠΑ βρίσκονται πίσω από τους αεροψεκασμούς! (Βίντεο)



Δεν είναι πλέον θεωρία συνωμοσίας: παραδέχεται σχέδια για αερολύματα ψεκασμού για Γεωμηχανική ο διευθυντής της CIA!

Το ακόλουθο άρθρο είναι του σάιτ thefreethoughtproject.com, έναν άκρως ενημερωτικόν ιστότοπον ειδήσεων που όλο άρθρα βόμβες βγάζει!  Το χθεσινό τους άρθρο ΜΠΑΜ έρχεται να προσθέσει κάτι πάρα πολύ αποκαλυπτικό στις δικές μας τις αποκαλύψεις απο τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ για το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι είναι οι δικές μας κυβερνήσεις που έχουν τελευταίως παραδεχθεί ότι, ναι μεν υπάρχουν οι αεροψεκασμοί, αλλά δε…ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΤΟ «ΚΑΛΟ» ΣΑΣ!


Και αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το δικό μας άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα με τίτλο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ CIA ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ», που πάλι αφορά το ρόλο της…CIA στις χημικές ουρές και τη γεωμηχανική,ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και φρίξετε!  Το έγραψα σε συνεργασία με τον κ. Ιωάν. Παπαζήση και έγινε πρωτοσέλιδο στην Ελεύθερη Ώρα!

Στο ακόλουθο άρθρο, θα δείτε το διευθυντή της CIA, κ John O. Brennan, να …ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το ρόλο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στη…ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ!  Άκου πράγματα! Ενδεικτή όμως είναι η τοποθεσία όπου μίλησε ο κ Brennan, δηλ., THE  COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS απ΄όπου παίρνει της εντολές της η κα…ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!  Αν δε με πιστεύετε, απευθυνθείτε στην ίδια που παραδέχτηκε ότι οι αφεντάδες της προέρχονται απο αυτήν την μυστική -αλλά και «ανοικτή»- λέσχη που αποτελεί την…ΥΠΑΡΚΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ–πίσω απο τα παρασκήνια βέβαια.

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!

https://www.youtube.com/embed/fpyw_i5r6jE?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&controls=2&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=&

Τώρα λοιπόν, σας παρουσιάζω την ακόλουθη σημερινή αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ των…ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!…

~

Την περασμένη εβδομάδα, ο Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ John O. Brennan, απευθύνθηκε στην αστάθεια και τις διεθνικές απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια σε μια συνάντηση με το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (the Council on Foreign Relations). Κατά τη διάρκεια της μακροσκελούς ομιλίας του για απειλές κατά των συμφερόντων των ΗΠΑ και πώς η -σε μεγάλο βαθμό δημιουγηθείσα απο την CIA- απειλή του ISIL (ISIS) επηρεάζει τον κόσμο, ο Brennan έθιξε το θέμα της… γεωμηχανικής.

(Πατήστε αυτό το λίνκ για την επίσημη ανακοίνωση της CIA για την ομιλία του: https://www.cia.gov/news-information/speeches-testimony/2016-speeches-testimony/director-brennan-speaks-at-the-council-on-foreign-relations.html)

Π.χ., είπε ο Brennan:

«Ένα άλλο παράδειγμα είναι η σειρά των τεχνολογιών -συχνά αναφερόμενη συλλογικά ως geoengineering (γεωμηχανική)- που θα μπορούσε δυνητικά να συμβάλει στην αναστροφή των επιπτώσεων του ζεστάματος της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής. Μια απ’ αυτές που έχει κερδίσει τη προσωπική μου προσοχή είναι η στρατοσφαιρική έγχυση αεροζόλ, ή SAI (Stratospheric Aerosol Injection), η μέθοδος της σποράς της στρατόσφαιρας με σωματίδια που μπορούν να βοηθήσουν στο να αντανακλάνε τη θερμότητα του ήλιου, με τον ίδιο τρόπο που κάνουν οι ηφαιστειακές εκρήξεις.»

Ο Brennan συνέχισε επαναλαμβάνοντας τις εκκλήσεις ορισμένων επιστημόνων οι οποίοι έχουν απύηνθει έκκληση για αεροψεκασμούς:

«Ένα πρόγραμμα SAI θα μπορούσε να περιορίσει την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας, μειώνοντας κάποιους κινδύνους που συνδέονται με υψηλότερες θερμοκρασίες και παρέχοντας στην παγκόσμια οικονομία επιπλέον χρόνο για τη μετάβαση από τα ορυκτά καύσιμα. Είναι επίσης σχετικά φθηνή η διαδικασία–το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας εκτιμά ότι ένα πλήρως αναπτηγμένο πρόγραμμα SAI θα κοστίσει περίπου $10 δισεκατομμύρια ετησίως.»

Η έκταση στην οποία μίλησε ο Brennan για τη στρατοσφαιρική ένεση αερολυμάτων δείχνει ότι ο ίδιος και η CIA πιθανόν να έχουν υπόψιν αυτό για κάποιο χρονικό διάστημα:

«Όπως πολλά υποσχόμενη, όπως μπορεί να είναι, κινείται προς τα εμπρός για SAI θα έθετε μια σειρά από προκλήσεις για την κυβέρνησή μας και για τη διεθνή κοινότητα. Από τεχνικής πλευράς, η μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου θα πρέπει ακόμη να συνοδεύσει το SAI για την αντιμετώπιση άλλων επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, όπως η οξίνιση των ωκεανών, επειδή το SAI από μόνο του δεν θα μπορέσει να αφαιρέσει τα αέρια του θερμοκηπίου από την ατμόσφαιρα.

«Από την γεωπολιτική πλευρά, η δυνατότητα της τεχνοογίας να αλλάξει τις καιρικές συνθήκες και να οφελήσει ορισμένες περιοχές, εις βάρος των άλλων, θα μπορούσε να προκαλέσει μια απότομη αντίθεσιν από ορισμένες χώρες. Άλλοι μπορεί να «αρπάξουν» τα οφέλη του SAI και σαν αποτέλσμα να υποχωρήσουν από τη δέσμευσή τους για μείωση του διοξειδίου του άνθρακα. Και, όπως και με άλλες πρωτοποριακές τεχνολογίες, λείπουν οι παγκόσμιες νόρμες και πρότυπα για να καθοδηγήσουν την ανάπτυξη και την εφαρμογή του SAI.»

Γίνεται εδώ και καιρό συζήτησις για τις «χημικές ουρές» απο πλευράς συνωμοσιολόγων με τεράστια ποσά παραπληροφορήσεως που έχουν δημοσιοποιηθεί σε όλο το διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων ψεύτικων μελετών και φωτογραφιών. Αρκετές πραγματικές μελέτες, ωστόσο, δείχνουν ότι ορισμένες «σπορές» ή γεωμηχανική μπορεί να λαμβάνουν χώρα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Διεθνές Περιοδικό της Περιβαλλοντικής Έρευνας και Δημόσιας Υγείας (International Journal of Environmental Research and Public Health) υποδηλώνει ότι η γεωμηχανική έχει ήδη αρχίσει, και η ουσία που χρησιμοποιείται είναι ένα τοξικό υποπροϊόν της καύσεως άνθρακος της ιπτάμενης τέφρας (coal burning coal-fly ash).

«Έχουν περάσει άγνωστες και απαρατήρητες οι ευρέως διαδεδομένες, εκ προθέσεως και ολοένα και συχνότερες χημικές εναποθέσεις στην τροπόσφαιρα στην επιστημονική βιβλιογραφία για χρόνια. Ο συγγραφέας παρουσιάζει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η ιπτάμενη τέφρα που γίνεται απο την τοξική καύση του άνθρακος (toxic coal combustion fly ash) είναι το πιο πιθανό αερόλυμα σωματιδίων που ψεκάζεται με τζέτ-βυτιοφόρα για γεωμηχανική, για σκοπούς για την τροποποίηση καιρικών συνθηκών και του κλίματος και περιγράφει κάποιες από τις πολλές και ποικίλες συνέπειες για τη δημόσια υγεία.»

Έχει διατυπωθεί η άποψις ότι η ακούσια γεωμηχανική μπορεί και αυτή να λαμβάνει χώρα ήδη. Όπως επισημαίνει ο Derrick Broze, οι ερευνητές απο την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας (the National Oceanic and Atmospheric Administration, εφεξής NOAA) υποδηλώνουν ότι τα contrails από τα αεροπλάνα μπορεί κατα λάθος να δημιουργούν μια επίδραση γεωμηχανικής στους ουρανούς.

Ο Chuck Long είναι ένας ερευνητής στο Ινστιτούτο Συνεταιρισμού για την Έρευνα στις Περιβαλλοντικές Επιστήμες (Cooperative Institute for Research in Environmental Sciences (CIRES)) στο Εργαστήριο Ερευνών του Συστήματος της Γης της NOAA στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Μπούλντερ. Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Αμερικανικής Γεωφυσικής Ένωσης που έλαβε χώρα το περασμένο Φθινόπορο, ο Long και η ομάδα του κυκλοφόρησαν την έκθεσίν τους, “Evidence of Clear-Sky Daylight Whitening: Are we already conducting geoengineering?” (δηλ., «Η λεύκανσις των καθαρών ουρανών στο φως της ημερας: Μήπως διεξάγουμε ήδη τη γεωμηχανική;») Η ανάλυσις έδειξε ότι οι ατμοί από τα αεροπλάνα μπορεί να αλλάζουν το κλίμα μέσω της τυχαίας γεωμηχανικής.

Aν μη τι άλλο, μπορεί να περάσει ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα πριν μάθουμε τι είναι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα στον ουρανό μας. Όταν η CIA, ωστόσο, η οποία είναι υπεύθυνη για την τόσο μεγάλη αναταραχή που γίνεται σε παγκόσμια κλίμακα, αρχίζει να μιλάει για γεωμηχανική, θα πρέπει να την ακούμε.

Το τμήμα της ομιλίας όπου ο κ. Brennan μιλά για την γεωμηχανική αρχίζει στο 12:05.

https://www.youtube.com/embed/uIQDqxl9FtM?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&controls=2&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=&

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ