Αρχείο

Μυστική συνάντηση της FEMA φέρνει άσχημα νέα για την ανθρωπότητα.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει αυξηθεί ανησυχιτικά ο αριθμός των σεισμών στον πλανήτη,με πιο πρόσφατους αυτούς στη Χαβάη και την Αριζόνα.Επίσης υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα με ήχους στον ουρανό ή από φράγματα.Η FEMA συνεδρίασε μυστικά γι αυτά τα θέματα και σήμερα έχουμε περισσότερες απαντήσεις σε αυτά τα θέματα,που  οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανώς είναι έτοιμοι να ακούσουν.

ALERT: ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΊΣΙΟ ΣΤΟ ΥΠΌΛΟΙΠΟ ΑΥΤΉΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΆ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΌ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΕΙ ΜΕΡΙΚΟΎΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΎΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΌ ΤΡΌΠΟ. ΑΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΆΞΕΙ ΕΎΚΟΛΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΎΜΕ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΉΣΕΤΕ!

Όχι... ΑΥΤΉ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΤΕΊΟ!

Υπάρχουν προφητείες που δείχνουν ότι ο κόσμος αλλάζει.Αυτό το βίντεο είναι η απόδειξη!
Είναι αυτοί οι έσχατοι καιροί.

Εμείς ζούμε στους έσχατους καιρούς; Ο κόσμος αλλάζει εντάξει..., αλλά πόσοι άνθρωποι θα έλεγαν ότι πιστεύουν ότι αλλάζει προς το καλύτερο. Είναι δυνατόν να ζούμε στους έσχατους καιρούς και πολλοί δεν συνειδητοποιούν ακόμη και αυτό; Θα μπορούσε να είναι πραγματικότητα;

Το παρακάτω βίντεο από εξωφρενικά δημοφιλές από τον  YouTuber "Jason A"και ρίχνει μια ματιά σε μερικά μόνο από τις παράξενες και ακόμη και ανησυχητικές τάσεις που είμαστε μάρτυρες σε όλο τον κόσμο.

Σε όλο τον κόσμο οι άνθρωποι ανέφεραν ότι άκουσαν ήχους από πλωτά φράγματα ή τον ουρανό που παραμένουν ανεξήγητοι.
Μέχρι στιγμής το 2016, θα δείτε ότι μερικοί πιάστηκαν σε βίντεο σε μέρη όπως: Μασαχουσέτη, Βόρεια Καρολίνα, Αϊντάχο, και τη Φλόριντα. Έχουν επίσης υπάρξει μαζικοί  σεισμοί τον τελευταίο καιρό στη Χαβάη, μέχρι 20 στην Αριζόνα, Πακιστάν,η  Ιαπωνία χτυπήθηκε ακριβώς με τρεις περισσότερους, Τόνγκα, και Ισημερινός που χτύπησε χθες!
Η Αγία Γραφή δηλώνει στην αποκάλυψη ότι επτά σάλπιγγες θα ηχήσουν πριν από το τέλος του
κόσμου.Έθνος θα ξεσηκωθεί εναντίον έθνους και Βασίλειο εναντίον Βασιλείου.

Κάτι που δεν αναφέρετυαι στο βίντεο αλλά το συναντάμε συνέχεια στις ειδήσεις είναι ότι υπάρχουν άγνωστοι  πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα,που περιστρέφονται γύρω από τον ήλιο σε ανώμαλες ελλείψεις.

Τις τελευταίες εβδομάδες έχει υπάρξει χαλάζι στο μέγεθος της τορπίλης,ενώ έχει βρέξει σε κάποιες περιοχές ,ψάρια!
Στο παρακάτω βίντεο περιέχει σίγουρα κάποιες φήμες, επειδή το άτομο στο βίντεο διαβιβάζει   πληροφορίες  που του  δόθηκαν από ένα συνταξιούχο συνταγματάρχη του στρατού, που έλαβε τις πληροφορίες από κάποιον που υποτίθεται ότι παρακολούθησε την κορυφαία μυστική συνάντηση της   FEMA ,που πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2016, που ασχολήθηκε με όλους τους μυστηριώδης   σεισμούς και τους ήχους.

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι σχεδόν όλα όσα λέει ο άνθρωπος στο παρακάτω βίντεο, ενισχύονται σε  μεταγενέστερο βίντεο από τον Sgt. Pattie L.με υπερσύγχρονες δορυφορικές εικόνες.
Σε αυτή την μυστική συνάντηση συμμετείχαν επιστήμονες, γεωλόγοι, σεισμολόγοι και άλλοι   εμπειρογνώμονες.Αναφέρθηκαν ότι αναμένεται μελλοντικά ένας μεγάλος καταστροφικός σεισμός.Οπως φαίνεται σε δορυφορικές εικόνες η ελίτ έχει κατασκευάσει υπόγειες πόλεις με αποθήκες για την επερχόμενη μεγάλη καταστροφή.

Φημολογείται επίσης ότι υπάρχουν εκατοντάδες υπόγειες κορυφαίες μυστικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που αναφέρονται σαν  D.U.M.B.Στο βίντεο θα δείτε τον υπόγειο σιδηρόδρομο  και τούνελ γνωστό σαν Carson- σήραγγα που χρειάστηκε να καταστραφεί για κάποιο λόγο το 2013.

Στο επόμενο βίντεο θα δείτε άνδρες που μετέφεραν μια πυρηνική κεφαλή πυραύλου των ΗΠΑ και χάθηκαν το 2013.Εκείνη την εποχή έγιναν πολλές διαφορετικές εκτιμήσεις για το τι συνέβη.

Τέλος, έχουν υπάρξει πολλές αναφορές για τα υπόγεια τούνελ σε όλη τη χώρα, και  ευρέως
πιστεύεται ότι εμπλέκεται η Walmart.

Το παρακάτω βίντεο  ερευνά αυτή την ιστορία.Οι σήραγγες φέρονται να είναι ένα τεράστιο υπόγειο σύστημα με στρατιωτικές βάσεις που ονομάζονται  D.U.M.B., και είναι σήραγγες που πάνε για εκατοντάδες μίλια μακρυά.

Ο Δρ Richard Sauder προσθέτει την απίστευτη βάση δεδομένων υπόγειες βάσεις στην ξηρά... Νέο, επαναστατικό υλικό αποκαλύπτει την ύπαρξη πρόσθετων μυστικών υπόγειων εγκαταστάσεων καθώς και την εκπληκτική θέση του για μία από τις υπόγειες βάσεις που ανήκει στη  CIA.

Επιπλέον, νέες πληροφορίες για διοχέτευση με αιχμή, υψηλής ταχύτητας τεχνολογία ραγών-με μαγνητική αιώρηση (MagLev). Υπάρχουν πολλές φήμες για μυστικές, υπόγειες σήραγγες με MagLev τρένα , μέσα από αυτά. Υπάρχει αλήθεια πίσω από τις φήμες; Υποβρύχια και υπόγειες βάσεις,  προσεκτικά εξετάζονται τα αποδεικτικά στοιχεία και έρχεται ένα συμπέρασμα για προκλητική σκέψη!
Τι προσπαθεί να κρύψει η κυβέρνηση για τις μυστικές υπόγειες βάσεις;

Επίσημα έγγραφα από τις Ηνωμένες Πολιτείς, και άλλα ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, θέτουν πολλά ερωτήματα για το τι πραγματικά κρύβεται 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα.Πολλοί έχουν δει UFO που μπαίνουν και βγαίνουν στη θάλασσα,πράγμα που υποδηλώνει μυστικές υποθαλάσσιες βάσεις.

Υπάρχει η θεωρία ότι οι υπόγειες βάσεις θα χρησιμέυσουν για προστασία  των πολιτών από
πυρηνική  , βιολογική,ή  χημική  επίθεση.Αυτές τις σήραγγες θα χρησιμεύσουν επίσης σαν αγωγοί
για την εθνική άμυνα για να μετακινηθούν γρήγορα στρατεύματα, προμήθειες και πανοπλία σε όλο το έθνος μεταξύ στρατηγικών σημείων.

Εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σε περιοχές που θα υποστούν το σημαντικό, καταστροφικό σεισμό
μέσα στα επόμενα τριάντα χρόνια και άλλοι τόσοι  ζουν περισσότερο σε περιοχές ευάλωτες σε τυφώνες , πλημμύρες και σε περιοχές ευάλωτες σε τρομοκρατικές επιθέσεις ή «τεχνολογικές καταστροφές».Αυτό το βιβλίο είναι χρήσιμο για όλους εκείνους που επιθυμούν να επιβιώσουν την επόμενη καταστροφή, και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους και στενούς φίλους να επιβιώσουν.Η
τύχη ευνοεί τους προετοιμασμένους. Ετοιμαστείτε!

beforeitsnews.com
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ