Κοινωνία

Μεγάλη κίνηση: Τα Jumbo γίνονται Super Market;

Την ένταξη των καταστημάτων της στον «κλάδο» των super market εξετάζει η διοίκηση μεγάλης εταιρείας παιχνιδιών.
Πρόκειται για την Jumbo που διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο καταστημάτων και συνυπολογίζει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια ο τομέας του παιχνιδιού, μέσω του οποίου η επιχείρηση έγινε γνωστή στους καταναλωτές, έχει περιοριστεί σημαντικά, λόγω κρίσης.

Ήδη η Jumbo έχει ανοίξει τη βεντάλια των δραστηριοτήτων της και στο γενικό εμπόριο καθώς σε ένα κατάστημα ο καταναλωτής μπορεί να βρει σήμερα τα πάντα για το σπίτι, είδη καθαρισμού, και προϊόντα προσωπικής υγιεινής, ενώ σημαντικό ποσοστό αντιπροσωπεύει ο κλάδος των εποχιακών ειδών (χριστουγεννιάτικα είδη, αποκριάτικα είδη, καλοκαιρινά είδη κ.λπ.).

Έτσι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η διοίκηση του Jumbo δεν θα δυσκολευθεί να μετατρέψει τα καταστημάτων της αλυσίδας σε super market αφού το μόνο που μένει ουσιαστικά να εντάξει είναι ο τομέας του φαγητού και των ποτών (αλκοολούχων και μη).

Πηγή: lamianow.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...