Κόσμος

Λαθρομετανάστευση: Η Ουγγαρία μας δείχνει το δρόμο, εμείς τι κάνουμε;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΟΥΛΙΑΣ

Μία κίνηση που δείχνει πως υπάρχουν ηγέτες, οι οποίοι σέβονται τους πολίτες τους και την εθνική τους κυριαρχία, αποτελεί η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος στην Ουγγαρία. Συγκεκριμένα η Ουγγαρία θα προχωρήσει στις 2 Οκτωβρίου 2016 στο δημοψήφισμα που πρότεινε η κυβέρνηση για το ευρωπαϊκό σχέδιο κατανομής των προσφύγων στις χώρες – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στο οποίο αντιτίθεται ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν, ανακοίνωσε η ουγγρική Προεδρία.

Οι Ούγγροι θα κληθούν στις κάλπες για να απαντήσουν στο ακόλουθο ερώτημα: «Θέλετε η Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσει την υποχρεωτική μετεγκατάσταση μη Ούγγρων πολιτών στην Ουγγαρία χωρίς την έγκριση του ουγγρικού κοινοβουλίου;».

Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ουγγαρίας Γιάνος Άντερ.

Μια κίνηση πατριωτική, η οποία στέλνει μήνυμα στις Βρυξέλλες, πως η ανοχή και ανομία των λαθρομεταναστών δεν θα συνεχιστεί. Η άλωση του εθνικού ιστού, η πολυπολιτισμικότητα και η συμπεριφορά των μουσουλμάνων είναι άκρως επικίνδυνη και πρέπει να σταματήσει.

Βλέπετε σε ορισμένες χώρες υπάρχουν κανόνες. Υπάρχουν νόμοι, αλλά και ηγέτες οι οποίοι δεν διακατέχονται από ‘’νεοφιλελεύθερα” και ”προοδευτικά” σύνδρομα, όπως για παράδειγμα στην χώρα μας.

ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα η Ουγγρική κυβέρνηση έλαβε μία ακόμη σημαντική απόφαση, η οποία σίγουρα θα ξαναβάλει σε σκέψεις τους απρόσκλητους επισκέπτες στο να περάσουν ξανά από την χώρα των Μαγιάρων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε άμεσες απελάσεις χωρίς καμία διαδικασία, για όποιον λαθρομετανάστη εντοπίζεται σε ακτίνα οκτώ χιλιομέτρων από τα σύνορά της θα εφαρμόζει στο εξής η Ουγγαρία. Οι πρόσφυγες θα στέλνονται σε «κέντρα τράνζιτ», που τυπικά βρίσκονται εκτός της ουγγρικής επικράτειας

Ο νέος κανονισμός είναι σε ισχύ από την Τρίτη (5/7/16), έχοντας ήδη εγκριθεί από το ουγγρικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο για ζητήματα ασφαλείας του ούγγρου πρωθυπουργού, τον Γκιόργκι Μπάκοντι, όσοι απελαύνονται θα στέλνονται σε «κέντρα τράνζιτ» που έχουν στηθεί στην άλλη πλευρά της ουγγρικής περίφραξης, όπου και θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για άσυλο.

Από την αρχή του χρόνου φέτος, έχουν εντοπιστεί 17.351 πρόσφυγες και μετανάστες που πέρασαν χωρίς άδεια μέσα στην Ουγγαρία.

Υπενθυμίζεται ότι με τη νομοθεσία που είχε ψηφίσει πρόσφατα η Βουδαπέστη, η παράνομη είσοδος στη χώρα οδηγεί τον δράστη στο δικαστήριο. Μέχρι στιγμής, αυτό έχει συμβεί σε 4.942 περιπτώσεις σύμφωνα με τον Μπάκοντι -η καταδίκη συνήθως είναι απέλαση στη Σερβία ή στην Κροατία, που σχεδόν ποτέ δεν εκτελείται επειδή οι δύο χώρες δεν τους δέχονται.

Συνολικά, από τις μέχρι τώρα περίπου 199.000 αιτήσεις για άσυλο, η Ουγγαρία έχει κάνει δεκτές 264.

Την ίδια στιγμή εμείς δίνουμε ρουχισμό, κλιματισμό, φαγητό στα ”hot spots”, που κάλλιστα θα μπορούσαν να μετονομαστούν σε ξενοδοχεία μεταναστών πέντε αστέρων χωρίς όμως να έχουμε ελέγξει ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και ενώ η χώρα μας βρίσκεται σε μία από τις δυσκολότερες οικονομικές καταστάσεις της ιστορίας της.

Ταυτόχρονα, βάζουμε στρατιωτικούς να στήνουν hotspots, ενώ πρόσφατα διαβάσαμε πως οχτώ στρατιωτικοί προσβλήθηκαν από φυματίωση σε κέντρο προσφύγων στα Ιωάννινα.

ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με μπροστάρη τον Βίκτορ Όρμπαν, έχει αντισταθεί στις υποχρεωτικές ποσοστώσεις λαθρομεταναστών που επιβάλλει η ΕΕ. Η Ουγγαρία έχει σηκώσει ένα συνοριακό φράκτη για να ανακόψει τη ροή των εισβολέων, σε αντίθεση με την δική μας πολιτική ελίτ η οποία θεωρεί, αν είναι δυνατόν, το φράκτη του Εβρου «ρατσιστικό” και «φασιστικό” !

Ο Όρμπαν είχε δηλώσει τον Σεπτέμβριο του 2015 πως η «ροή προσφύγων και μεταναστών είναι «ατελείωτη” και, αν η Ευρώπη δεν προστατεύσει τα σύνορά της, μπορεί να έρθουν δεκάδες εκατομμύρια ακόμη».

«Η πραγματικότητα είναι ότι η Ευρώπη απειλείται από μαζική εισροή ανθρώπων, πολλές δεκάδες εκατομμύρια μπορεί να έρθουν στην Ευρώπη. Τώρα μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες, αλλά τον επόμενο χρόνο θα μιλάμε για εκατομμύρια και δεν υπάρχει τέλος σε αυτό».

Ενώ «ηγέτες» των άλλων ευρωπαϊκών εθνών έχουν «κολλήσει” στη λεγόμενη «πολιτική ορθότητα”, ο Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας χωρίς φόβο λέει σε όλους μας ποιο είναι το πραγματικό σχέδιο. Η αθρόα ρόη μεταναστευτικών κυμάτων δεν έχει άλλο στόχο από τα να διαλύσει την Ευρώπη.

Η ΕΛΛΑΔΑ ”ΘΥΜΑ” ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ

Την ίδια στιγμή η χώρα μας, λόγω της γεωγραφικής της θέσης αφού συνορεύει με την της Τουρκία, η οποία στέλνει σκοπίμως στα νησιά μας λαθρομετανάστες, αλλά κυρίως λόγω της παθητικότητας και των ιδεολψιών του πολιτικού μας συστήματος, είναι ίσως η μόνη χαμένη από την αθρόα ροή μετανάστευσης.

Αυτή την στιγμή στην χώρα μας βρίσκονται 56.984 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης για την Τρίτη.

Στα στοιχεία υπολογίζονται και 6.436 λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενους χώρους από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους ”Πρόσφυγες”, οι διαμένοντες σε μη οργανωμένες δομές (4.710), ενώ εκτός δομών εκτιμάται πως βρίσκονται 1.500 άτομα. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου κατεγράφησαν 8.595 πρόσφυγες, εκ των οποίων οι 36 αποτελούν νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο.

Στην Αττική φιλοξενούνται 10.378 μετανάστες, στην κεντρική Ελλάδα 1.691 και στη νότια 250. Στους 26 χώρους της βόρειας Ελλάδας παραμένουν 23.424 μετανάστες.

Σκεφτείτε επίσης πως το 2015 έφθασαν στην χώρα μας περίπου 900.000 με 1.000.000 λαθρομετανάστες. Αν υπολίσουμε όμως τους ήδη μετανάστες που υπάρχουν στην χώρα μας από τα προηγούμενα χρόνια τότε η κατάσταση μοιάζει να είναι εκρηκτική.

Σε 30-40 χρόνια, η Ελλάδα, όπως την ξέρουμε σήμερα, δεν θα υπάρχει πια. Σήμερα, στο σύνολο των γεννήσεων στην Ελλάδα, το 25% περίπου είναι μουσουλμάνοι. Το ποσοστό αυτό αυξάνεται ραγδαία τα τελευταία χρόνια, έτσι που σχετικά σύντομα, οι γεννήσεις από μουσουλμάνες μητέρες θα φτάσουν το 50% του συνόλου. Αν δεν συμβεί κάποιο «δημογραφικό θαύμα», η δραματική μείωση του πληθυσμού της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη καθώς το ποσοστό γονιμότητας αναμένεται να διαμορφωθεί στο 1,58 το 2060.

Τι κάνουμε όμως σαν χώρα; Θα ερωτηθεί ποτέ ο ελληνικός λαός για τους λαθρομετανάστες; Θα ζητήσουμε την γνώμη του για το εάν τους θέλει πραγματικά στην Ελλάδα.

Αντί λοιπόν το κράτος να φροντίσει και να προστατεύσει τους γηγενείς από τους εισβολείς τι είδαμε;

Είδαμε λαθρομετανάστες να κλείνουν δρόμους, να εμποδίζουν την κυκλοφορία αυτοκινήτων, φορτηγών, να κατεβάζουν οδηγούν απο τα φορτηγά τους, με τις ελληνικές Αρχές αντί να επιβάλλουν τη τάξη, να αφήνουν τους απρόσκλητους να τα κάνους ”γης μαδιάμ” και να ”τσακίζουν” στο ξύλο Έλληνες λόγω της αντιθεσής τους στην κατασκευή κέντρων φιλοξενίας.

Τι βλέπουμε μέχρι τώρα στην Ελλάδα; Στο όνομα των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραβιάζονται τα εθνικά συμφέροντα και χρησιμοποιούνται οι λαθρομετανάστες από τρίτες δυνάμεις, (βλέπε Τουρκία) ως αποσταθεροποιητικοί μοχλοί.

Κύριοι ξυπνήστε πριν είναι πλέον αργά…

ithesis.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...