Αρχείο

Καλόγρια περιγράφει πώς έζησε τη σφαγή στην καθολική εκκλησία - Αλλάζουν τακτική οι ισλαμιστές τρομοκράτες με επιθέσεις σε θρησκευτικούς χώρους

Μοναχικοί λύκοι και εν υπνώσει πυρήνες ενεργοποιούνται και στρατολογούν εξτρεμιστικά άτομα για επιθέσεις σε θρησκευτικούς χώρους αλλάζοντας έτσι την τακτική του ISIS. Η τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε ήδη την ευθύνη.

Η καλόγρια που ήταν παρούσα το πρωί της Τρίτης στην εκκλησία Saint-Etienne-du-Rouvray, την ώρα της λειτουργίας, και κατόρθωσε να διαφύγει και να ειδοποιήσει για τον κίνδυνο, έδωσε την μαρτυρία της.

«Μπήκαν απότομα και μοιράστηκαν μέσα στο χώρο της εκκλησίας. Μιλούσαν αραβικά. Είδα ένα μαχαίρι. Εφυγα την ώρα που άρχισαν να επιτίθενται στον πατέρα Jacques. Δεν ήξερα ακόμη τι θα έκαναν όταν έφυγα».
Η καλόγρια, εντελώς σοκαρισμένη, ανέφερε ότι βρίσκεται σε ψυχολογική υποστήριξη και δήλωσε ότι περιμένει να μάθει νέα από τις άλλες καλόγριες που βρίσκονταν μέσα στην εκκλησία, σύμφωνα με την Le Figaro.

Η τρομοκρατική οργάνωση ISIS ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση και σφαγή του καθολικού ιερέα στο χωριό της Νορμανδίας, ενώ οι δύο δράστες σκοτώθηκαν από τους αστυνομικούς που έκαναν έφοδο.

Αυτός είναι ο ιερέας που δολοφονήθηκε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης