Κοινωνία

Ισλαμικό χαλιφάτο η Μύκονος - Αφελληνισμός στον βωμό του χρήματος

Τα αγαθά του Γιαχβέ και του Αλλάχ στο νησί των Ανέμων

Η Μύκονος έχει μεταλλαχθεί σε υβρίδιο Ντουμπάι με λίγο από Ιμπιζα, διώχνοντας ουσιαστικά για άλλη μια χρονιά τους Έλληνες για χάρη των μεσήλικων Αράβων μουσουλμάνων που ξοδεύουν χιλιάδες ευρώ.

Στο Νησί των Ανέμων οι Έλληνες -πλην των εργαζομένων και αυτών που έχουν σπίτια στο νησί- είναι είδος προς εξαφάνιση, την ίδια στιγμή που όλα σχεδόν τα σικ στέκια έχουν απαραίτητα πλέον ναργιλέδες σε διάφορα αρώματα και γεύσεις.

Παντού σχεδόν σε καλημερίζουν ή σε υποδέχονται στα αγγλικά και όποτε ακούν -πολύ σπάνια- τον πελάτη να ανταποδίδει στα ελληνικά, εκπλήσσονται, πολλές φορές μάλιστα δυσάρεστα, καθώς δεν «μυρίζουν» χρήμα.

Τα νεαρά ζευγάρια και οι μεγάλες κάποτε κοριτσίστικες παρέες Ελληνίδων έδωσαν τη θέση τους σε μεσήλικες Λιβανέζους και Αραβες, αλλά και σε καλλονές από το εξωτερικό που έρχονται για να ζήσουν τις καυτές μυκονιάτικες νύχτες του 2016, που δεν θυμίζουν σε τίποτε αλλοτινά καλοκαίρια.

Σύμφωνα με όσα λένε επιχειρηματίες, το ποσοστό ξένων και Ελλήνων τουριστών είναι 97% με 3% αντίστοιχα, δείγμα της μετάλλαξης που υπέστη το νησί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό δεν δείχνει να τους ενοχλεί καθόλου στο κυνήγι του εύκολου και άφθονου χρήματος των πλούσιων μουσουλμάνων.

Οι bodyguards σε κάποια famous στέκια κυνηγάνε ανενόχλητοι έναν άνθρωπο που πουλάει λουκουμάδες στην παραλία μήπως και ενοχληθούν οι Αραβες πελάτες τους από την παρουσία του.

Οι ναργιλέδες πλέον υπάρχουν παντού, όπως ακριβώς και οι Αραβες, σε διάφορες γεύσεις και αρώματα, ακόμη και στο «Queen», το διάσημο κοκτέιλ-μπαρ στα Ματογιάννια.

Στην Ψαρού, όπου κάποτε τα απογευματινά πάρτι με ελληνική μουσική έγραφαν ιστορία, τώρα οι Αραβες κροίσοι καπνίζουν ναργιλέδες συντροφιά με όμορφα κορίτσια, τα οποία αποτελούν το χαρέμι τους.

Μένει να κτιστεί και ένα τζαμί, προκειμένου οι πλούσιοι μουσουλμάνοι να ευχαριστούν τον Αλλάχ-Γιαχβέ για τα πλούτη που τους παρέχει.

el.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...