Κόσμος

Η ήρωας Έλληνας του Μονάχου! Θυσιάστηκε για να σώσει την Αδελφή του!

Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έρχεται στο φως για τον Έλληνα που έχασε τη ζωή του στην επίθεση στο Μόναχο.

Σύμφωνα με ΜΜΕ ο νεαρός συμπατριώτης μας έχασε τη ζωή του για να σώσει την αδελφή του. Ο νεαρός οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εννέα αθώους ανθρώπους που έπεσαν νεκροί από τα πυρά του παράφρονα 18χρονου Ντέιβιντ Σ. στο εμπορικό κέντρο Olympia του Μονάχου.

Επτά από τα εννέα θύματα είναι έφηβοι, ενώ οι 27 τραυματίες του μακελειού, όπως μεταδίδει είναι μεταξύ 14 και 21 ετών.

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα στα McDonald’s και οι άλλοι 5 έξω από αυτά, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές.

Ενα από τα θύματα είναι Ελληνας πολίτης, με την Telegraph να αναφέρει πως πρόκειται για έναν 18χρονο. Οπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, επικαλούμενη δημοσιογράφο που μίλησε στο BBC 5 Live, ο νεαρός πυροβολήθηκε δύο φορές έξω από το εστιατόριο fast food.

Ο δημοσιογράφος δήλωσε πως έσπρωξε την αδελφή του, για να την σώσει την ώρα που ο μακελάρης πυροβολούσε αδιακρίτως.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο πατέρας τους υπέστη καρδιακή προσβολή, όταν έμαθε για τον θάνατο του γιού του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Μήνυμα Τσίπρα
Τα βαθιά συλλυπητήρια του στους οικείους των νεκρών της χθεσινής επίθεσης στο Μόναχο εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας με αναρτήσεις του στο Twitter και υπογραμμίζει ότι «η ύπαρξη ενός Έλληνα ανάμεσα στους νεκρούς της χθεσινής επίθεσης μας δεσμεύει ακόμα περισσότερο στον αγώνα να εξαλείψουμε το μίσος και την τρομοκρατία από την Ευρώπη».

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στις δύο αναρτήσεις του:
«Η ύπαρξη ενός Έλληνα ανάμεσα στους νεκρούς της χθεσινής επίθεσης μάς δεσμεύει ακόμα περισσότερο στον αγώνα να εξαλείψουμε το μίσος και την τρομοκρατία από την Ευρώπη. Εκφράζω τα βαθιά συλλυπητήρια μας στους οικείους του καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...