Πολιτική

Επίθεση ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ κατά της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη, με τη Συγγρού να σχολιάζει πως «έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού».

«Ο κ. Τόσκας ή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεύθυνος για τη Δημόσια Τάξη;», διερωτάται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ σημειώνει: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης στους χώρους του πρώην ορφανοτροφείου, του κτιρίου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και μίας πολυκατοικίας στην πόλη. Μιλάει μάλιστα – εκεί φτάσαμε – για “ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης”.

Έτσι όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού.

Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα.

Η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει και στοιχίζει πολύ. Το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση.

Τι απαντάει στο Kόμμα του ο κ. Τόσκας; Συμφωνεί με τη θέση του Κόμματός του;

Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την Δημόσια Τάξη; Είναι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ;

Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση».

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...