Αρχείο

Για τρίτη φορά έξι ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά ρίχνουν 48 τόνους βομβών στους τρομοκράτες στη Συρία! (βίντεο)


Για τρίτη συνεχόμενη φορά από τις 12 Ιουλίου η Ρωσία έστειλε έξι στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 και κονιορτοποίησαν τους τρομοκράτες στην περιοχή της Παλμύρας ρίχνοντας 48 τόνους βομβών.

Από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς καταστράφηκαν δύο διοικητικά κέντρα των τρομοκρατών.

Τα βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από ρωσική αεροπορική βάση και πραγματοποίησαν ένα συγκεντρωτικό χτύπημα κατά στόχων του ISIS στην Παλμύρα και στις πόλεις As-Sukhnah, Arak και At-Taybah.

"Τα κέντρα διοίκησης, οι τρομοκράτες και ο εξοπλισμός του καταστράφηκαν".

Βελτιωμένες πληροφορίες και εικόνα από δορυφόρους παρείχαν υποστήριξη στις επιδρομές ενώ εντοπίστηκαν και χτυπήθηκαν νέοι τρομοκρατικοί στόχοι σε πραγματικό χρόνο.

Για να εξαλειφθούν όλα τα πιθανά ρίσκα, Su-35 παρείχαν κάλυψη στα βομβαρδιστικά. Τα Su-35 είχαν απογειωθεί από την αεροπορική βάση Khmeimim στη Συρία.

Η Ρωσία ειδοποίησε τον συνασπισμό υπό τις ΗΠΑ εκ των προτέρων ανέφερε το Υπουργείο.

Λόγω του εξοπλισμού των τρομοκρατών με MANPADS , το ρωσικό γενικό επιτελείο έχει ανησυχήσει από την εξέλιξη αυτή την οποία δε σκοπεύει να αφήσει αναπάντητη.

Φέρεται να έχει ληφθεί απόφαση ανάπτυξης μεγαλύτερης δύναμης βομβαρδιστικών, που θα συμπεριλαμβάνει ακόμη και στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95MS και Tu-160.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FSputnikNews%2Fvideos%2F10154230920891181%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...