Κόσμος

Αυτός είναι ο δράστης που σκότωσε 19 άτομα στην Ιαπωνία (εικόνες)

Τη φωτογραφία του δράστη του μακελειού σε μονάδα φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες και αναπηρίες στην πόλη Σαγκαμιχάρα της Ιαπωνίας έδωσαν στο φως της δημοσιότητας τα ιαπωνικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για τον 26χρονο, Σατόσι Ουεμάτσου, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται αυτή την ώρα είχε απολυθεί τον περασμένο Φεβρουάριο από την εν λόγω μονάδα.

Στα ρεπορτάζ ταυτόχρονα επισημαίνεται ότι ο δράστης είπε κατά την ανάκριση του από τις αστυνομικές αρχές ότι το έκανε, διότι ήθελε να απαλλάξει τον κόσμο από άτομα με αναπηρία και ειδικές ανάγκες.

Να θυμίσουμε πως στην επίθεση της Σαγκαμιχάρα με μαχαίρι έχασαν τη ζωή τους 19 άνθρωποι εκ των οποίων οι τέσσερις πέθαναν από καρδιακή ανακοπή, ενώ υπάρχουν και οι 24 τραυματίες εκ των οποίων πολλοί νοσηλεύονται σε έξι νοσοκομεία σε κρίσιμη κατάσταση.

ΠΗΓΗ: news24.jp

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...