Αρχείο

Απίστευτο σύννεφο που θυμίζει σκηνές από την ταινία «Ημέρα ανεξαρτησίας» (βίντεο)


Ένα τεράστιο κυκλικό νέφος όπως ακριβώς στην ταινία Ημέρα Ανεξαρτησίας έκανε την εμφάνισή του στην Κολομβία στις 4 Ιουλίου.

Το εντυπωσιακό σύννεφο εντοπίστηκε πάνω από την βόρεια πόλη της Καρταχένα, και θυμίζει σκηνές από την υπερπαραγωγή του Χόλιγουντ.

Σοκαρισμένοι μάρτυρες βιντεοσκόπησαν το φαινόμενο με τα τηλέφωνά τους, χαρακτηρίζοντάς σαν «Ημέρα Ανεξαρτησίας» λόγω της ομοιότητάς του με το διαστημόπλοιο στην ταινία του 1996 με πρωταγωνιστή τον Will Smith.

Οι εικόνες δείχνουν το τεράστιο κυκλικό σύννεφο που καλύπτει τον ουρανό και φαίνεται να φωτίζεται στο εσωτερικό.

Ο επικεφαλής του καιρού εξήγησε ότι το πυκνό σύννεφο ήταν προϊόν μιας πολύ «ιδιαίτερης κατάστασης», όταν ορισμένα επίπεδα της ατμοσφαιρικής πίεσης συναντιούνται.

kolomvia-apistefto-sinnefo-thimizi-skines-tenia-imera-anexartisias-video2

Οι Αμερικανοί γιορτάζουν την Ημέρα της Ανεξαρτησίας, που είναι γνωστή στις ΗΠΑ ως 4 Ιουλίου, για να τιμήσουν την υιοθέτηση της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας από τη Βρετανική Αυτοκρατορία.

kolomvia-apistefto-sinnefo-thimizi-skines-tenia-imera-anexartisias-video4

Ημέρα ανεξαρτησίας (Independence Day – 1996)

Ο Στίβεν Χόκινγκ είχε δώσει πριν από πέντε χρόνια τη δική του εκδοχή για τους εξωγήινους: «Τους φαντάζομαι σε τεράστια σκάφη. Έχουν εξαντλήσει όλους τους πόρους του πλανήτη τους και ενδεχομένως έχουν μετατραπεί σε νομάδες, ψάχνοντας να κατακτήσουν και να αποικίσουν οποιουσδήποτε πλανήτες μπορούν να φτάσουν». Αυτό ακριβώς είναι το στόρι της ταινίας του Ρόλαντ Έμεριχ: κακοί εξωγήινοι εισβάλλουν στον πλανήτη μας για να μας εξοντώσουν και να εκμεταλλευτούν τους πόρους μας, ωστόσο οι καλοί Αμερικανοί θα αναλάβουν να σώσουν την ανθρωπότητα. Ήδη ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το sequel, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου, 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία.

https://www.youtube.com/embed/kA2WzBi2grE

Αναστάσιος Ντίνος

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης