Αρχείο

Έκτακτο: Φώναζαν «ISIS» και έσφαζαν τον ιερέα της εκκλησίας!



Ομηρία σε εκκλησία στη Γαλλία: Ένοπλοι έσφαξαν τον ιερέα της ενορίας

Οι δράστες που κρατούσαν μαχαίρια έχουν ήδη εξουδετερωθεί αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Νεκροί οι δράστες και ένας όμηρος

Δύο άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια είχαν συλλάβει ομήρους νωρίτερα σε εκκλησία σε πόλη της Νορμανδίας, σύμφωνα με αστυνομική πηγή.

Τέσσερις έως έξι άνθρωποι κρατούνται από τους ενόπλους στο Σεντ-Ετιέν-ντι-Ρουβρέ (Saint-Etienne-du-Rouvray), σύμφωνα με την πηγή.

Ωστόσο η άμεση κινητοποίηση των Αρχών έληξε την ομηρία, εξουδετερώνοντας τους δράστες. Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα κίνητρα και η ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση πριν οι δράστες πέσουν νεκροί, έσφαξαν τον ιερέα της ενορίας.

Ολα ξεκίνησαν όταν δύο δράστες, αγνώστων προς το παρόν στοιχείων, εισέβαλαν στην εκκλησία με μαχαίρια και έπιασαν ομήρους πέντε ανθρώπους, στο χωριό Saint-Etienne-du Rouvray της Νορμανδίας, βόρεια της Γαλλίας: Εναν ηλικιωμένο παπά, δύο καλόγριες και δύο πιστούς. Μια άλλη καλόγρια κατόρθωσε να εγκαταλείψει το σημείο και να ζητήσει βοήθεια.

Επιτόπου έφτασε άμεση δύναμη της αστυνομίας και κλήθηκαν οι ειδικές δυνάμεις. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας οι δύο δράστες έπεσαν νεκροί από τα πυρά των αστυνομικών, μόλις βγήκαν στην πόρτα της εκκλησίας. Είχαν όμως δολοφονήσει τον ιερέα και έναν πιστό, κόβοντάς τους το λαιμό με τα μαχαίρια. Σύμφωνα με το Le Point, οι δύο ένοπλοι φώναζαν «ISIS» μπαίνοντας στην εκκλησία. Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει και δεύτερος πιστός.gallia-omiria-708 eglise gallia-normandia gggggaa2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ