Κοινωνία

Άθλιοι γιατροί συνεχίζουν να εξαθλιώνουν τους ταλαιπωρημένους ασθενείς

Γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής και ιδιώτης γιατρός συνελήφθησαν τη Δευτέρα από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, κατηγορούμενοι για δωροληψία υπαλλήλου και άμεση συνέργεια σε δωροληψία, αντίστοιχα...

Προηγήθηκε καταγγελία από ασθενή, σύμφωνα με την οποία τον παρακολουθούσε ιατρικά ο ιδιώτης ιατρός και για την καλύτερη αντιμετώπιση της πάθησής του τον παρέπεμψε στον ιατρό-διευθυντή τμήματος  του Νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ, ενημερώνοντάς τον ότι θα έπρεπε να καταβάλλει 100 ευρώ για την «εξυπηρέτηση».

Στη συνέχεια, ο γιατρός του δημόσιου νοσοκομείου, αφού έκανε τη θεραπεία στον καταγγέλλοντα, απαίτησε και έλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Αμέσως, ο γιατρός-διευθυντής συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό, ενώ ακολούθησε και η σύλληψη του ιδιώτη ιατρού.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας είναι αρμόδια για τη διερεύνηση, εξιχνίαση και δίωξη υποθέσεων διαφθοράς, τόσο στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας, όσο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ