Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εισβολή του Ισραηλινού Στρατού στη Συρία - Επίκειται πόλεμος με τη Χεζμπολάχ και το Ιράν λένε τα ισραηλινά ΜΜΕ - Αποκλειστικές εικόνες και βίντεο


Ισραηλινοί στρατιώτες μαζί με άρματα μάχης Merkava και αεροπορική κάλυψη πέρασαν στο συριακό έδαφος για να σκάψουν και να χτίσουν φράχτη με ενισχύσεις στα Υψίπεδα του Γκολάν.

Σύμφωνα με αναφορές του συριακού Στρατού πρώτα έκαναν ανασκαφές σε ένα αρχαιολογικό μέρος στην Al-Quneitra πριν επιστρέψουν στο κατεχόμενο μέρος του Γκολάν.

Οι ισραηλινοί ήταν δίπλα δίπλα με τους ισλαμιστές του FSA γεγονός που έχει τη σημασία του...

Δυνάμεις του συριακού Στρατού γνωστές ως ‘Fawj Al-Jawlan’ δίνουν μάχη στην ευρύτερη περιοχή με τις οργανώσεις του FSA, Jabhat al-Nusra, Ahrar al-Sham.

Oι Ισραηλινοί δείχνουν ξεκάθαρα πως προετοιμάζονται για πόλεμο με τη Χεζμπολάχ. Αυτό δείχνουν οι οχυρώσεις αλλά το μαρτυρούν και τα ισραηλινά ΜΜΕ.

Οι Ισραηλινοί στρατιώτες χτίζουν αντιαρματική τάφρο 300-500 μέτρα μέσα στην αποστρατικοποιημένη ζώνη.

Είναι η πρώτη φορά σε έξι χρόνια που ο IDF (ισραηλινός στρατός)  επιχειρεί ανοιχτά μέσα στην συριακή πλευρά των συνόρων.

Το Ισραήλ πιστεύει ότι η Χεζμπολάχ, ο Μ.Άσαντ και το Ιράν πρόκειται να δώσουν το πράσινο και να ενισχύσουν την παρουσία τους στην περιοχή.

Ειδκά για την Συρία, πιστεύουν ότι περιμένει τις ενισχύσεις από τους Φρουρούς της Επανάστασης τη στιγμή που η Χεζμπολάχ έχει προμηθευτεί χιλιάδες ρουκέτες.

Πρι λίγες ημέρες η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε πως έχει 120.000 ρουκέτες έτοιμες προς χρήση.

Και κάτι ανησυχητικό...Αυτά συμπίπτουν με την δεκαετή επέτειο από τον πόλεμο του Λιβάνου..

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ
ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...