Κόσμος

Moυσουλμάνος δήμαρχος Λονδίνου: "Απαιτώ περισσότερη αυτονομία του Λονδίνου αμέσως"

Το Λονδίνο πρέπει να προχωρήσει άμεσα προκειμένου να αποκτήσει περισσότερη αυτονομία για να καθορίσει το μέλλον του, ανέφερε σήμερα ο Σαντικ Χαν, ο νέος δήμαρχος του Λονδίνου.

“Το Λονδίνο πρέπει να είναι σε θέση να καθορίσει το μέλλον του μόνο του από εδώ και πέρα”, σημείωσε ο Χαν και πρόσθεσε: “Είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε γρήγορα. Δεν μπορούμε να περιμένουμε για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την Ευρωπαϊκή Ένωση, προτού δώσουμε περισσότερο έλεγχο στο Λονδίνο –πρέπει να γίνει τώρα”.
“Η ταχύτητα της εξόδου από την Ε.Ε. φαίνεται ότι θα αποφασιστεί στις Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Βερολίνο και όχι στο Λονδίνο”, σημείωσε και τόνισε πως “η Βρετανία πρέπει να παραμείνει τμήμα της ευρωπαϊκής ελεύθερης αγοράς”.
“Η παραμονή στην ελεύθερη αγορά πρέπει να είναι βασική προτεραιότητα στη διαπραγμάτευση με την Ε.Ε.”, είπε και κατέληξε: “Εκ μέρους όλων των Λονδρέζων απαιτώ περισσότερη αυτονομία για την πρωτεύουσα, αμέσως τώρα”.

cnn.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...