Πολιτική

Στον κόσμο του ο Καμμένος: «Απόλυτα επιτυχημένη» η επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο

Την παραμονή των νατοϊκών δυνάμεων εντός του Αιγαίου επιθυμεί ο υπουργός Άμυνας κύριος Πάνος Καμμένος, ο οποίος μάλιστα λέει, πως οι επιχειρήσεις για τον έλεγχο των προσφυγικών ροών έχουν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία(!).
Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο υπουργός Άμυνας μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της συνόδου των υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, που πραγματοποιήθηκε χθες και σήμερα Τετάρτη (15/6) στις Βρυξέλλες.
Από τις εν λόγω δηλώσεις καταλαβαίνει κανείς πως ο κ. Καμμένος ή μένει σε μια διαφορετική χώρα ή έχει χάσει παντελώς την αίσθηση της πραγματικότητας.
Φαίνεται πως ο υπουργός Άμυνας ξεχνάει ότι η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο «hot spot» από την Μυτιλήνη και όλα τα νησιά του Αιγαίου, έως την Ειδομένη και την υπόλοιπη ενδοχώρα κατά την διάρκεια των επιτυχημένων «επιχειρήσεων» του ΝΑΤΟ.
Φυσικά όμως ο κύριος Καμμένος δεν έχει παρατηρήσει ότι σε καθημερινή βάση, το Αιγαίο μετατρέπεται σε ένα υγρό τάφο, από τις «επιτυχημένες» επεμβάσεις του ΝΑΤΟ και η «κοντή» μνήμη του δεν του επιτρέπει να θυμηθεί κάποια από τα παρακάτω – πρόσφατα - ναυάγια, όπου χάθηκαν άδικα στις ελληνικές θάλασσες αθώες ζωές, ακόμα και μικρών παιδιών.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ