Κόσμος

Το Ευρωκοινοβούλιο ανέβασε στο Twitter σημαία της ΕΕ με ένα αστέρι λιγότερο

Το Ευρωκοινοβούλιο ζήτησε την άμεση έναρξη διαδικασιών για το Brexit και ο επίσημος λογαριασμός του ευρωπαϊκού οργάνου στο Twitter ανήρτησε το σχετικό δελτίο Τύπου συνοδευόμενο από μια παραλλαγμένη ευρωπαϊκή σημαία.

Συγκεκριμένα, η εικόνα που ανέβηκε στο λογαριασμό του Ευρωκοινοβουλίου, δείχνει την ευρωπαϊκή σημαία με ένα αστέρι λιγότερο.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να σεβαστεί άμεσα και πλήρως τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών του καταθέτοντας επισήμως την αίτηση αποχώρησής του από την ΕΕ, προτού μπορέσει να γίνει οποιαδήποτε άλλη ρύθμιση. Αυτό υποστήριξε το ΕΚ με ψήφισμά του στην έκτακτη ολομέλεια την Τρίτη. Τόνισε ακόμη την επείγουσα ανάγκη για μεταρρυθμίσεις προκειμένου να ανταποκριθεί η ΕΕ στις προσδοκίες των πολιτών της», σημειώνεται στο δελτίο Τύπου.

Το Ευρωκοινοβούλιο ανέβασε στο Twitter σημαία της ΕΕ με ένα αστέρι λιγότερο

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...