Κόσμος

«Τούρκοι: Η μάστιγα της Ευρώπης»

Ένα βιβλίο που έπαιξε ρόλο στο δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας με τον χαρακτηριστικό τίτλο, «Οι τρομεροί Τούρκοι» και το οποίο περιγράφει την εμφάνιση των Τούρκων στη Ευρώπη σαν μεγάλη βαρβαρική μάστιγα, έχει εξοργίσει τα τουρκικά ΜΜΕ γιατί έχει γράφει από ένα τουρκικής καταγωγής Βρετανό.

Συγκεκριμένα ο τουρκικής καταγωγής συγγραφέας, Roni Margulıes, εξέδωσε αυτό το βιβλίο από τις βρετανικές εκδόσεις Everest και το οποίο περιγράφει την εμφάνιση των Τούρκων από την οθωμανική εποχή σαν μια μεγάλη μάστιγα που σκόρπισε τον όλεθρο, το μίσος και το αίμα στο πέρασμα της.

Ο Roni Margulıes, περιγράφει την ιστορία 550 χρόνων της εμφάνισης του τουρκικού στοιχείου σαν την μεγαλύτερη καταστροφή της ευρωπαϊκής ηπείρου και χαρακτηρίζει τους Τούρκους με τους μελανότερους δυνατούς χαρακτηρισμούς, σαν δηλαδή ότι πιο χειρότερο θα μπορούσε να εμφανιστεί στην Ευρώπη.

Το βιβλίο αυτό έπαιξε συν τοις άλλοις και αυτό ένα ρόλο στην υπερψήφιση του Brexit στην μεγάλη Βρετανία, καθώς γράφτηκε από ένα άνθρωπο που κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη και μάλιστα διατέλεσε μέλος ενός τουρκικού πολιτικού κόμματος, του ÖDP, τα μελη του οποίου σήμερα καταδιώκονται και φυλακίζονται στην Τουρκία.

Σίγουρα θα ήταν πολύ σημαντικό αυτό το βιβλίο να εκδοθεί καις την χώρα μας, μπας και ανοίξει τα μάτια σε κάποιους «προοδευτικούς» της ηλιθιότητας που έχουν τις «αντίρατσιστικές τσίμπλες» στα μάτια τους.

Πηγή: hellasforce.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...