Κοινωνία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από το άγριο έγκλημα στα λιμανάκια Βουλιαγμένης με το καμένο πτώμα

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα». Πρόκειται για συγκλονιστικές λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, που έκαψε ζωντανό το ζευγάρι, οι οποίες προέρχονται από την κατάθεση του 34χρονου δράστη της δολοφονίας και εμπεριέχονται στη δικογραφία της υπόθεσης, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το θύμα διατηρούσε σχέσεις με την μητέρα της 19χρονης κοπέλας. Δεν είχε γνωρίσει την κόρη της, γιατί το κορίτσι από το 2005 έως το 2015 ήταν έγκλειστο σε ίδρυμα, καθώς η μητέρα του δεν μπορούσε να το μεγαλώσει. Ο 50χρονος και αυτός είχε 6-7 παιδιά, τα οποία βρίσκονται σε ιδρύματα ή ανάδοχες οικογένειες. Το θύμα, σύμφωνα με την 19χρονη, της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το μοιραίο βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στην Δραπετσώνα. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η 19χρονη υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι είναι έγκυος, στον 2ο μήνα της κύησης. Το ζευγάρι και το θύμα, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ήταν χρήστες ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις του ζευγαριού, ο 50χρονος είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση. «Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» λένε στις καταθέσεις. Ωστόσο, ο 34χρονος φαίνεται να είχε προαποφασίσει την δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Τον μετάφεραν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, όπου τον έβγαλαν από το αμάξι, με το θύμα να περπατά τον χωμάτινο δρόμο έως τον τόπο του μαρτυρίου του. Σε κάποιο σημείο κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε και τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας. Άρχισε και πάλι να τον χτυπά και στην συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια, το σώμα του 50χρονου με βενζίνη, και του έβαλε φωτιά. Το ζευγάρι γύρισε στο αυτοκίνητο, όπου έκαναν… τσιγάρο. Ο 34χρονος επέστρεψε στο σημείο που κείτονταν το θύμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός και «κουνιόταν ακόμη», τον χτύπησε και πάλι με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...