Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πρώτη πυροδότηση των βαλλιστικών συστημάτων Iskander-M στη Συρία: Χτύπησαν Τούρκους στα συροτουρκικά σύνορα - Πλήρης επιβεβαίωση από pentapostagma.gr


Με εντολή του Β.Πούτιν ρωσικοί πύραυλοι iskander χτύπησαν στα συροτουρκικά σύνορα Τούρκους για πρώτη φορά μετά από πολλά -πολλά χρόνια.

Τη νύχτα της 8ης προς 9ης Ιουνίου στην περιοχή Μπαμπ αλ-Χάουα, στα σύνορα της Συρίας και Τουρκίας πραγματοποιήθηκε μια ισχυρή έκρηξη, ως αποτέλεσμα μιας πυραυλικής επίθεσης.

Το σημείο αυτό αποτελεί σημείο διέλευσης των συνόρων και είναι σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά του Χαλεπίου.

Οι εκπρόσωποι της τρομοκρατικής ομάδας του ισλαμικού κράτους   ανέφεραν ότι οι τακτικοί ρωσικοί  πύραυλοι «Ισκαντέρ»( Αλέξανδρος)  εκτοξεύθηκαν από την ρωσική αεροπορική βάση Hmeymim.

Είναι γεγονός πλέον αδιαμφισβήτητο πλέον  η παρουσία του τρομερού σε ισχύ ρωσικού πυραυλικού  συστήματος Iskander-M στο συριακό έδαφος με ακτίνα δράσεως τα 500 χλμ , μέσα στην  οποία ότι κινείται απλώς «εξαϋλώνεται».

Αντάρτες και μαχητές της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος», ανακοίνωσαν με απόλυτο τρόμο την παρουσία και χρήση του ρωσικού στρατιωτικού πυραυλικού  συγκροτήματος Iskander-M , αναφέρει ρωσικό αμυντικό portal .

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πύραυλοι αυτοί κατέφθασαν  στη Συρία και είναι πραγματικά τα σύγχρονα συστήματα πυραύλων, «Ισκαντέρ», τα οποία ευρίσκονται στην βάση  Hmeymim από τον  Μάρτιο του  2016.

Υπενθυμίζουμε το άρθρο μας  τον Μάρτιο στο pentapostagma.gr με τίτλο (ΕΚΤΑΚΤΟ! Σε συναγερμό η Τουρκία για να «εξουδετερώσει» τους ρωσικούς πυραύλους «Ισκαντέρ-Μ» στην Συρία !!),  αναφέραμε πρώτοι ότι οι τουρκικές αρχές τέθηκαν σε συναγερμό  λόγω του γεγονότος  της υπάρξεως των  ρωσικής κατασκευής  τακτικών πυραύλων «Iskander-M» στην αεροπορική βάση Hmeymim στη Συρία, σύμφωνα με το portal «VI».

Η «αναδιάταξη» των επιχειρησιακών-τακτικών πυραύλων  «Iskander-M» στην ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία Hmeymim, έχει σπείρει τον πανικό στην άλλη πλευρά .

Οι  πύραυλοι αυτοί δύναται να φέρουν και πυρηνική κεφαλή καθιστώντας διττή την αποστολή τους στο ρωσικό οπλοστάσιο.

Πηγές του Υπουργείου Άμυνας της Συρίας, με τη σειρά τους, επιβεβαίωσαν την επίθεση των  πυραύλων σε θέσεις κοντά στο σημείο διέλευσης των συνόρων του Μπαμπ αλ-Χάουα, και μιλούν  για την καταστροφή τουρκικής  φάλαγγας  φορτηγών που μετέφεραν  όπλα και πυρομαχικών από την επικράτεια της Τουρκίας.

https://youtu.be/FM22gWPUznw

https://youtu.be/s9LuMnrAqWI

https://www.youtube.com/embed/6-iPHuQZNI0

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...