Κόσμος

Πρώτο θέμα στον διεθνή τύπο η επίθεση από διαδηλωτές στο σπίτι του Υπουργού Αλέκου Φλαμπουράρη

Μια ομάδα διαδηλωτών σήμερα  Κυριακή επιτέθηκε στο  σπίτι του  Υφυπουργού  Αλέκου Φλαμπουράρη σε μία από τις γειτονιές της Αθήνας , ανέφεραν τα ρωσικά και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

Περίπου 40 άτομα επιτέθηκαν στο σπίτι  του Υπουργού στις  04:30 πμ με πέτρες και βόμβες μολότοφ. Η ελληνική αστυνομία αντέδρασε αστραπιαία στην επίθεση αποκρούοντας τους διαδηλωτές , αλλά ένας αστυνομικός τραυματίστηκε.

Η οικία του Υπουργού παρόλο που ευρίσκεται  υπό αστυνομική προστασία, έχει γίνει και παλαιότερα στόχος των διαδηλωτών τουλάχιστον δύο φορές. Μία από  αυτές,  η οικία πήρε φωτιά σε μια  τρομοκρατική επίθεση.

47D7DBFFBD1CF2B5560BA22D5C761B95

«Πληροφορούμε τους κάθε λογής χούλιγκαν ότι τα μέλη αυτής της κυβέρνησης δεν μπορεί κανείς ούτε να τα εκφοβίσει, ούτε να τα εκβιάσει».

Τα παραπάνω ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη, σχολιάζοντας την νέα επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, για τρίτη φορά, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το σπίτι του κ. Φλαμπουράρη γίνεται στόχος βίαιης επίθεσης, με αποτέλεσμα, αυτή τη φορά, τον τραυματισμό ενός ανθρώπου.

Η χώρα μας έχει  πληγεί επανειλημμένως από διαδηλώσεις κατά της λιτότητας εδώ και μήνες, καθώς η κυβέρνηση  εφαρμόζει ένα εξαιρετικά  πρόγραμμα αντιδημοφιλών  μεταρρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένων των περικοπών στις συντάξεις και αυξήσεις φόρων, προκειμένου να λάβει  διεθνή βοήθεια για να διατηρήσει την οικονομία σε τροχιά ανάπτυξης , όπως λέει.

Η ουσία όμως είναι ότι τέτοιου τύπου επιθέσεις πληγώνουν το ήδη «χαμηλό» γόητρο της χώρας στο εξωτερικό αποτρέποντας τις οποιαδήποτε σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...