Αρχείο

Πλήρης επιβεβαίωση του pentapostagma.gr περί δημιουργίας σώματος αστυνομικού ελέγχου για την Ελλάδα

Η Γερμανική αστυνομία αρχίζει να κάνει ελέγχους σε ελληνικούς δρόμους ζητώντας επίσημα  ταυτότητες των Ελλήνων πολιτών, αναφέρει ελληνική ιστοσελίδα βασιζόμενη σε καταγγελία Ελληνίδας.

Σύμφωνα με καταγγελία από τη Σάμο συγκεκριμένη πολίτης επιβεβαίωσε ότι από το ξενοδοχείο στην Κερβέλη Σάμου και στην διασταύρωση με τον κεντρικό δρόμο Ποσειδωνίου Παλαιοκάστρου υπήρξε μπλόκο από την γερμανική αστυνομία.

Οι "αστυνομικοί έριξαν τα φώτα προβολείς για να  σταματήσει με το αυτοκίνητό της και αφού της ζήτησαν την ταυτότητά της έκαναν κανονικό έλεγχο. Το ερώτημα είναι με ποια ακριβώς θεσμική αρμοδιότητα το έκαναν αυτό .

Η συγκεκριμένη Ελληνίδα σταμάτησε για έλεγχο γιατί πίστευε ότι ήταν άνδρες της ελληνικής Τροχαία.

Ένα μόνο ερώτημα πλανάται γύρω από αυτήν περίπτωση. Το  εάν υπάρχει υπογεγραμμένο από την ελληνική κυβέρνηση ¨οποιοδήποτε"  θεσμικό πλαίσιο το οποίο δίνει την δυνατότητα ελέγχου από  ξένους , Ελλήνων πολιτών. Εάν συμβαίνει κάτι τέτοιο έχουμε πλήρης δυσαρμονία με το σύνταγμα των Ελλήνων.

Στο pentapostagma.gr εδώ και καιρό έχουμε προειδοποιήσει περί ενός υποχθόνιου σχεδίου αστυνομικού ελέγχου της χώρας μας απο την ΕΕ.

Συγκεκριμένα αναφέραμε ότι τα σχέδια εγκαθιδρύσεως μιας αστυνομικής και στρατιωτικής συγχρόνως δύναμης προετοιμάζουν οι Βρυξέλλες, διότι φοβούνται μεγάλες πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές στην ΕΕ , αρχή γενομένης της Ελλάδος.

Η μονάδα της στρατοχωροφυλακής της Ευρωπαϊκής Ένωσης προετοιμάζεται εντατικά με ειδική εκπαίδευση, ενώ  χρηματοδοτείται από ειδικό ταμείο , ώστε να καταστεί  έτοιμη να αναπτυχθεί οπουδήποτε απαιτηθεί σε περίπτωση πολιτικής αναταραχής ή πολέμου,

Η επίλεκτη μονάδα  αποτελείται από άνδρες και γυναίκες από επτά ευρωπαϊκά κράτη, όπως η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία και η Γερμανία, και έχει ως στόχο να καταστείλει ταραχές και συγκρούσεις στο εσωτερικό των κρατών μελών της ΕΕ.

Δηλαδή σε περίπτωση που δημιουργηθούν ταραχές στην χώρα μας θα μας έλθουν από το εξωτερικό οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι αστυνομικοί για να επιβάλουν την τάξη, αυτό ακριβώς αναφέρει η βρετανική εφημερίδα   express.co.uk, γεγονός που σημαίνει ότι όλες οι χώρες της ένωσης το έχουν προσυμφωνήσει;

Εδώ στην Ελλάδα προπομπός αυτής της «συνεργασίας» των αξιωματούχων με τις ευρωπαϊκές δυνάμεις κατοχής αποτελεί η περιβόητη δύναμη της FRONTEX , αλλά έπεται  και συνέχεια.

Η νέα ευρωπαϊκή ‘‘Ιερά συμμαχία‘’ Θέλει  να εξουσιάζει  τα κράτη έχοντας ‘’ τον δικό της στρατό‘’ διότι σε διαφορετική περίπτωση η «εξουσία της» θα ήταν το απόλυτο μηδέν. Ειδικά τώρα που τους χρωστάμε ένα «σκασμό λεφτά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Τι έγινε τελικά με την σύλληψη του Έλληνα Αστυνομικού-Οι Ισραηλινοί επέβαλαν την παρουσία στον Πανάγιο Τάφο Γεωργιανών διπλωματών παραβιάζοντας τα πρωτόκολλα

Το επεισόδιο έγινε όταν τα μέλη της ελληνικής διπλωματικής αποστολής αντέδρασαν επειδή στο θεωρείο που έχει ορίσει το...