Αρχείο

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ! Σφήνωσε το κεφάλι του μέσα στο πλυντήριο ρούχων και… (ΦΩΤΟ)

Όταν ο άντρας το έχει με τα μαστορέματα και πιάνουν τα χέρια του, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φωνάξεις τεχνικό! Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να φωνάξεις την πυροσβεστική να τον απεγκλωβίσει από το πλυντήριο.

Η υπόθεση βέβαια του άτυχου άντρα δεν είναι αστεία, καθώς πέρασε πολύ δύσκολες ώρες.

Χρειάστηκαν 6 πυροσβέστες και 40 λεπτά για να απελευθερώσουν τον άνδρα, που δεν έγινε γνωστό το όνομά του, και είχε βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη θέση στο σπίτι του στην πόλη της Fuqing, στην επαρχία Fujian, στα νοτιοανατολικά της Κίνας, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο άνδρας αδυνατούσε να θέσει σε λειτουργία το πλυντήριό του για να πλύνει τα ρούχα του. Η Πυροσβεστική της περιοχής επιβεβαίωσε ότι ο ίδιος στη συνέχεια έσκυψε μέσα στο πλυντήριο για να δει τι θα μπορούσε να έχει προκαλέσει μείωση της δύναμής του, δηλαδή κάτι που θα είχε κολλήσει στο κάτω μέρος του. Ο άνδρας εντοπίστηκε από τους συγκατοίκους του σε μια θλιβερή κατάσταση και εκείνοι προσπάθησαν να τον ξεκολλήσουν με λίγο σαπούνι αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μετά από πολλές προσπάθειες κατέφυγαν στην Πυροσβεστική καθώς δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα από μόνοι τους. «Κατάφερα να βάλω το κεφάλι μου μέσα στο μηχάνημα εύκολα, οπότε δεν μπορώ να καταλάβω πώς κόλλησα στην έξοδο», είπε ο ίδιος μετά την απελευθέρωσή του.

Δεν ήταν εξάλλου εύκολη υπόθεση ούτε για τους πυροσβέστες οι οποίοι χρειάστηκαν ειδικά εργαλεία για να διαλύσουν το πλυντήριο και να τον βγάλουν από εκεί. Δημιούργησαν αρχικά ζωτικό χώρο για να μπορεί να αναπνέει μέχρι να τον ξεκολλήσουν εντελώς.

Το εγχείρημα ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς φοβόντουσαν μήπως τον τραυματίσουν στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια ιατρικού ελέγχου αργότερα διαπιστώθηκε ότι είχε μόνο μερικές εκδορές στο κεφάλι και δεν είχε χτυπήσει κάπου σοβαρά.μπομπ3

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...