Πολιτική

ΛΑΘΟΣ! Κακώς ελπίζει ο Τσίπρας ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία θα «ξυπνήσει» την ΕΕ

Αφελώς κατά την γνώμη πολλών ειδικών εμπειρογνωμόνων ο  Πρωθυπουργός της χώρας μας, κ. Αλέξης Τσίπρας  εξέφρασε σήμερα την ελπίδα ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος στο Ηνωμένο Βασίλειο για την αποχώρηση από την  ΕΕ,  θα αποτελέσουν  "κλήση αφύπνισης" , αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

«Ελπίζω ότι τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος θα είναι μια  κλήση αφύπνισης της ΕΕ»,  είπε στους δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες ο Αλέξης Τσίπρας .

Σύμφωνα με τον ίδιο , η Ευρώπη θα πρέπει να είναι «πιο ελκυστική για τους ανθρώπους» , αντί της πολιτικής λιτότητας την μηδενικής οικονομικής ανάπτυξης,  της ανεργίας και της τρομοκρατίας .

Ο γερμανικός τευτονικού τύπου τρόπος σκέψης δεν επιδέχεται «διόρθωση» και κανενός τύπου συμβουλές οι παραινέσεις.

Απόδειξη ιστορική και καταγεγραμμένη η περίοδο του μεσοπολέμου κατά την οποία οι γερμανική κυβέρνηση  ακολουθώντας την ίδια πολιτική, γέμισε την χώρα με ανέργους και εξαθλιωμένους ανθρώπους.

Οι ίδιοι μετά Γερμανοί ψήφισαν τους ναζί και τον Αδόλφο με σκοπό να επέλθει ανάπτυξη και ευημερία στην χώρα με τα γνωστά αποτελέσματα.

Σήμερα η Βρετανία έκανε το αυτονόητο, δίνοντας ένα μάθημα αξιοπρέπειας στην «σκοτεινή» κυβέρνηση των Βρυξελλών και στο Βερολίνο. Η κυβέρνηση των Γερμανών πλουσίων που στηρίζει την κυρία Μέρκελ και έχει εκπρόσωπο της  τον «πολύ» Β.Σόιμπλε ανακοίνωσε ότι επιταχύνει τις διαδικασίες ενοποίησης της Ευρώπης.

Επιταχύνει δηλαδή την διαδικασία «αυτοδιάλυσης» αυτού του μορφώματος που αποφασίζει για την ζωή 450 εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών εδώ και πολλά χρόνια,  χωρίς να  ρωτήσει κανέναν.

Δεν αλλάζουν οι Γερμανοί «Αλέξη» σε καμία περίπτωση. Εδώ είχαν εισέλθει εκατοντάδες σοβιετικά άρματα μάχης στο Βερολίνο και η συντριβή του άξονα ήταν ζήτημα ωρών,  και αυτοί πολεμούσαν  λυσσαλέα. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ αυτό.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...