Κοινωνία

«ΚΟΛΑΣΗ» ΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ! Συγκλονιστική μαρτυρία: «Είδαμε το φλεγόμενο καναντέρ να πέφτει» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)


Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει από αργά εχθές βράδυ στην Βοιωτία στα σύνορα με τον νομό Αττικής.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή των Δερβενοχωρίων, μαίνεται ακόμη ανεξέλεγκτη, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του κόσμου που επιχειρεί στο σημείο.

Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η «Πύρινη λαίλαπα» έχει μεταφερθεί στην Βοιωτία και συγκεκριμένα στην περιοχή της Στεφάνης, κοντά στα Δερβενοχώρια, στο ύψος του ΤΙΤΑΝ, ενώ σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και μια φάρμα με περίπου 2.000 ζώα.

Στην περιοχή επιχειρούν συνολικά 115 πυροσβέστες με 56 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 38 ατόμων ενώ από το πρωί στην μάχη μετέχουν 8 αεροσκάφη και 5  ελικόπτερα.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής πάνω από χίλια στρέμματα πευκοδάσους έχουν ήδη γίνει στάχτη και μαίνεται ανεξέλεγκτη προκαλώντας ανησυχία λόγω και των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Όπως δήλωσε σε πρωινή εκπομπή του Mega ο αντιδήμαρχος Σπύρος Σταμάτης, η φωτιά καίει ακόμα ανεξέλεγκτη. Ειδικότερα, ανέφερε ότι έχει εκδηλωθεί σε χαράδρα και το μέτωπο είναι ευρύ, γεγονός που δυσχεραίνει την επιχείρηση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, προς το παρόν οι φλόγες δεν απειλούν σπίτια.

Δείτε τις τρομερές φωτογραφίες από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας στην προσπάθεια σβέσης της μεγάλης πυρκαγιάς.

https://www.youtube.com/embed/T7cxoX9Dg4Q?enablejsapi=1&autoplay=0&cc_load_policy=0&iv_load_policy=1&loop=0&modestbranding=0&rel=1&showinfo=1&playsinline=0&autohide=2&theme=dark&color=red&wmode=opaque&vq=hd720&controls=2&

Δείτε την μαρτυρία κατοίκου της περιοχής που είδε το καναντέρ να πέφτει φλεγόμενο!

 

 

crashonline.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ