Αρχείο

Επιστολή της Γερμανίας στον μηχανισμό ESM συστήνει την απελευθέρωση της επόμενης δόσης βοήθειας προς την Ελλάδα

Η γερμανική κυβέρνηση συστήνει στο ταμείο διάσωσης  του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) να απελευθερώσει την επόμενη δόση της βοήθειας προς την Ελλάδα, σύμφωνα με επιστολή του Γερμανού  Υφυπουργού  Οικονομικών Jens Spahn στην επιτροπή προϋπολογισμού, αναφέρει  το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων  Reuters σήμερα  Τετάρτη.

Η επιτροπή προϋπολογισμού θα συζητήσει την απελευθέρωση της δόσης των € 10,3 δισεκατομμυρίων (11.700.000.000 $) στην Ελλάδα  αργότερα σήμερα  Τετάρτη.

Αυτή είναι η Ευρώπη που οραματίζονται οι Γερμανοί ηγεμόνες κάνοντας κουμάντο αυτοί στην ουσία και κανείς άλλος. Αφού προτείνει η Γερμανία κανένας ευρωπαϊκός μηχανισμός η οτιδήποτε άλλο δεν πρόκειται να αντισταθεί .

Οι Γερμανοί  «κατέλαβαν» τις ίδιες χώρες  75 χρόνια μετά χωρίς να ρίξουν ούτε μία ντουφεκιά και νομίζουν ότι οι Ευρωπαίοι θα καθίσουν κα θα τους παρακολουθούν έτσι αμέριμνοι.

Την αρχή κάνουν οι Βρετανοί στις 23 Ιουνίου 2016, έπονται οι Γάλλοι, οι Ισπανοί, οι Ιταλοί . Το κακό είναι ότι οι Έλληνες θα είναι οι τελευταίοι που θα αντιδράσουν στην απάνθρωπη πολιτική του Βερολίνου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ