Κόσμος

Αυτός είναι ο υποψήφιος διάδοχος του Κάμερον. Τι λέει για δεύτερο δημοψήφισμα;

Ο υπουργός που είναι αρμόδιος για τις συντάξεις Στίβεν Κραμπ ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά του για να διαδεχθεί τον Ντέιβιντ Κάμερον στην πρωθυπουργία της Βρετανίας, λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει πισωγύρισμα μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της εξόδου της χώρας τους από την ΕΕ, και δεσμεύτηκε για τον έλεγχο της μετανάστευσης.

«Είχαμε ένα σαφές αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα. Δεν μπορεί να υπάρξει πισωγύρισμα σε αυτό, είναι μια σαφής εντολή προς την κυβέρνηση, δεν μπορεί να υπάρξει προσπάθεια για την αποδυνάμωσή του, τον παραμερισμό του και δεν θα υπάρξει δεύτερο δημοψήφισμα», υπογράμμισε.

Ο Κραμπ τόνισε εξάλλου ότι αν κερδίσει την μάχη και αναλάβει αυτός την πρωθυπουργία, ο έλεγχος της μετανάστευσης θα είναι ένα αδιαπραγμάτευτο θέμα στις συνομιλίες που θα γίνουν με τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ για να διευκρινιστούν οι μελλοντικοί δεσμοί της Βρετανίας με την Ένωση.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...