Κόσμος

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ SUN: Μας ξεφτιλίσατε, μην γυρίσετε πίσω (ΦΩΤΟ)

Βαρύτατους χαρακτηρισμούς για τους παίκτες της Εθνικής Αγγλίας χρησιμοποιεί η Sun στο πρωτοσέλιδό της μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Ισλανδία.

Για εθνική ντροπή μιλά η Sun στο πρωτοσέλιδό της μετά τον αποκλεισμό της Αγγλίας από την Ισλανδία στους «16». Με ένα πολύ σκληρό πρωτοσέλιδο ξεφωνίζει τον Ρόι Χότζον και τους παίκτες του καλώντας τους να μην επιστρέφουν στο Νησί.

«Αποτυχία, ντροπή, ξεφτίλα, δυσφήμιση, αίσχος, π@@@α». Μη γυρίσετε πίσω», αναφέρει η πρώτη σελίδα της εφημερίδας.
sun-england-disgravce

Στις αθλητικές της σελίδες αναφέρει πως «… ο Χότζον παραιτήθηκε μετά την πιο εξευτελιστική ήττα στην ιστορία του έθνους. Οι άστοχοι εκατομμυριούχοι παίκτες του αποκλείστηκαν από τη μικρή Ισλανδία αφού τερμάτισαν πίσω από την Ουαλία στους ομίλους. Ο αρχηγός Ρούνεϊ έδωσε το προβάδισμα απέναντι σε ένα έθνος με πληθυσμό μικρότερο από του Κόβεντρι. Όμως τόσο αυτός, όσο και ο γιος του, Κάι, κρατούσαν το κεφάλι τους μετά την ήττα των αποτυχημένων Άγγλων».

sun-england-disgravce2

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...