Αρχείο

Ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και την Mossad λόγω τρομοκρατίας συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος-Θρίλερ στο Αιγαίο με 6 πλοία που μεταφέρουν όπλα

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μ.Νετιανάχου  ανακοίνωσε ότι επανενεργοποιήθηκε η συνεργασία των νατοϊκών υπηρεσιών στρατιωτικών πληροφοριών με την αντίστοιχη  ισραηλινή υπηρεσία που είναι γνωστή με την ονομασία Mossad, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο.

Σε συνάντηση του Μπένζαμιν Νετανιάχου  με τους Πρεσβευτές των χωρών μελών του ΝΑΤΟ συμπεριλαμβανομένης και του Έλληνα Πρέσβη ,  δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη συνδράμει παντοιοτρόπως , στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας.

«Είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε την μεγάλη εμπειρία μας και τις πληροφορίες μας» , δήλωσε ο ίδιος μετά την συνάντηση.

Η όλη εκδήλωση ανήκει στον λεγόμενο μεσογειακό διάλογο  που ξεκίνησε το 1994 στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ και το Ισραήλ. Τα τελευταία χρόνια η «συνεργασία αυτή» είχε διακοπεί μετά το βέτο της Τουρκίας, αλλά από πέρυσι η Τουρκία ήρε το βέτο και όλα ήταν όπως πριν.

DSC_1[1].S

Την ίδια στιγμή όμως η ευκαιρία για "συνεργασία" ΝΑΤΟ -Ισραήλ δόθηκε. Τουλάχιστον 3-4 μυστικές υπηρεσίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό  στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο, με σκοπό την ανεύρεση  έξι πλοίων που απέπλευσαν από λιμάνια της Τουρκίας γεμάτα όπλα και πυρομαχικά και "άγνωστα"  όπλα.

Τα όπλα αυτά  έχουν προορισμό τη Λιβύη με στόχο να εξοπλίσουν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους που έχουν δημιουργήσει στρατό ολόκληρο  μετά και την μαζική αποχώρηση τους από τη Συρία και το Ιράκ.

Οι μυστικές υπηρεσίες, Ελλάδος -ΗΠΑ-Ισραήλ και της Γαλλίας έχουν  στόχο τον εντοπισμό τους και με επιχείρηση σύλληψης θα αποτρέψουν τον κατάπλου των πλοίων στην  Λιβύη για  να εφοδιάσουν τους εκεί τζιχαντιστές.

Όπως γράφει  η εφημερίδα «Le Figaro», που επικαλείται πληροφορίες από τις αρχές ασφαλείας κράτους της Μέσης Ανατολής, τα πλοία απέπλευσαν στα μέσα Μαΐου από λιμάνι ή λιμάνια της Τουρκίας και βρίσκονται στο στόχαστρο των ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για φορτηγά πλοία χωρητικότητας έως και 10.000 dwt. Τρία από τα καράβια είναι υπό σημαία Παναμά και τα υπόλοιπα Τουρκίας, Βολιβίας, Λιβερίας, Τανζανίας και των Κομορών.

Υπενθυμίζουμε ότι το ΝΑΤΟ προετοιμάζει στρατιωτική επέμβαση στην Λιβύη και δεν επιθυμεί τον εξοπλισμό των ισλαμιστών ανταρτών.

Σε προφητικό άρθρο από την ιστοσελίδα pentapostagma.gr με τίτλο  («Σπόνσορας» της ισλαμικής τρομοκρατίας στην Ευρώπη, η Τουρκία;), είχαμε αναδείξει την παράνομη  στάση της Τουρκίας σε σχέση με ους τζιχαντιστές σε Συρία και Λιβύη.

Τότε είχαν ανεβρεθεί εκατοντάδες τουρκικές επαναληπτικές καραμπίνες με προορισμό το Βέλγιο και κατασχέθηκαν στην Τεργέστη.

Τώρα τι ακριβώς μεταφέρουν τα έξι πλοία,   το οποίο να έχει κινητοποιήσει τόσες μυστικές υπηρεσίες ;

 

https://youtu.be/-RXZz-LypVo?t=2

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...