Υγεία

ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ! Γεννήθηκε με την καρδιά έξω και οι γονείς τους…

Ένα αγόρι τεσσάρων μηνών εγκαταλείφθηκε από τους γονείς λόγω μιας σπάνιας κληρονομικής κατάστασης που θεραπεύεται μόνο με πολύπλοκη χειρουργική επέμβαση.

Το μωρό γεννήθηκε με την καρδιά εκτός στήσους, μια κατάσταση που ονομάζεται Cantrell Pentalogy και είναι θανατηφόρος αν δεν χειρουργηθεί. Το αγόρι που υπεβλήθη τελικά θα ανακάμψει πλήρως κατά τα φαινόμενα.

kardia-03

kardia-02

Ένα αγοράκι που γεννήθηκε με την καρδιά εκτός στήθους και ζει στην Chongqing, Κίνα εγκαταλήφθηκε όταν ήταν 110 ημερών και βρέθηκε από έναν περαστικό που το πήγε στο νοσοκομείο.

Από τότε περιθάλπτεται από το ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Παίδων Chongqing της. Η Xue Yan, μια νοσοκόμα στο κέντρο, δήλωσε: «Είναι πολύ χαριτωμένο, δεν είναι πρόβλημα ». Κάθε μέρα οι νοσοκόμες και οι γιατροί βοηθούν εκ περιτροπής στη σίτιση και στην αλλαγή των πανών του παιδιού.

Πηγή www.dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοκάρει τον Μακρόν Γάλλος Στρατηγός ενώ αποχαιρετούν Οχέτινο-Νοβομπαχμούτοβκα οι Ουκρανοί-Το ρωσικό πυροβολικό εξόντωσε πιθανόν και Γάλλους Λεγεωνάριους

Το σίγουρο είναι ότι οι Ρώσοι θα φουλάρουν κατά των Ουκρανών εφόσον οι ΗΠΑ είναι απασχολημένες σοβαρά με το Ισραήλ και...