Αρχείο

Ρ.Τ.Ερντογάν: "Λάθος του πιλότου η κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 - Πρέπει να αναπτύξουμε ξανά τις σχέσεις μας με την Ρωσία"

Η τρέλα που πουλούσε ο Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνεται ότι τελειώνει και πλέον βλέπει την οδυνηρή πραγματικότητα στην οποία έχει περιέλθει.

Για "λάθος του πιλότου" μιλάει τώρα ο "Σουλτάνος" όσο αφορά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24 στις 24 Νοεμβρίου σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο πονηρός Ερντογάν επίτηδες όμως δεν αναφέρεται στη φύση του "λάθους" ή ποιος το έκανε, ο Ρώσος πιλότος ή ο Τούρκος του F-16 που εξαπέλυσε τον πύραυλο αέρος-αέρος.

Φυσικά αυτό τον εξυπηρετεί έτσι ώστε αν η Ρωσία δεν "τσιμπήσει" και πάλι όπως με την δήθεν σύλληψη του δολοφόνου του Ρώσου πιλότου ο οποίος μετά αφέθηκε ελεύθερος, να μπορέσει να το "γυρίσει" το θέμα.

"Οι σχέσεις μας με τον κύριο Βλαντιμίρ Πούτιν ήρθαν στο τωρινό επίπεδο από ένα διαφορετικό σημείο και θυσίασε την Τουρκία λόγω του λάθους του πιλότου" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

"Πρέπει να αναπτύξουμε τους δεσμούς μας και να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν" τόνισε.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν ακόμη τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει με ποιο τρόπο πρέπει να κάνει το "πρώτο βήμα" για να επανορθώσει η Τουρκία τους δεσμούς με τη Ρωσία.

Χτες μόλις η Τουρκία κατηγόρησε την Ρωσία για σφαγή αμάχων στην Ιντίμπ με δέκα νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, με την Ρωσία να απαντά και να στέλνει τελεσίγραφο στην Άγκυρα να αποσύρει τα στρατεύματα της από το Ιράκ.

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της τουρκικής εφημερίδας  που θα δείτε παρακάτω και κάνει λόγο για νέα κόντρα Ρωσίας-Τουρκίας σε Συρία αλλά και Ιράκ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ