Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: H Ρωσία ανέπτυξε την 28η μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στα σύνορα με την Ουκρανία - Θέμα χρόνου η επέμβαση - Δείτε βίντεο και εικόνες


H Ρωσία ανέπτυξε την 28η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία στην πόλη Klintsy στην περιοχή Bryansk στα σύνορα Ουκρανίας και Λευκορωσίας σύμφωνα με δημοσίευμα.

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν οι πληροφορίες για ανάπτυξη στην περιοχή 7.000 στρατιωτών με άρματα μάχης και πυροβολικό.

Τελικά το πρωινό της 30ης Μαϊου έφτασαν οι πρώτοι Ρώσοι στρατιώτες όπου τους υποδέχτηκαν εκπρόσωποι της πόλης

Χαρακτηριστικό της έντασης στην περιοχή είναι η στρατιωτική εκπαίδευση μαθητών στο Ντονμπάς ώστε να είναι καλύτεροι προετοιμασμένοι γι αυτό που έρχεται.

Οι αρχές στην περιοχή προχώρησαν σε "επιστράτευση".

Στην Νέα Ρωσία εντοπίστηκαν ομάδες αναγνώρισης και δολιοφθοράς των Ουκρανών ενώ σε ενέδρα από τις δυνάμεις των ρωσοφώνων σκοτώθηκαν αρκετοί από την 72η Ουκρανική Ταξιαρχία.

Με το Κίεβο να σφυροκοπά το Ντονέτσκ και την Νέα Ρωσία καθημερινά όπως θα δείτε και σε βίντεο, η εκεχειρία δεν φαίνεται να μπορεί να διατηρηθεί.

Η συμμαχία Ουκρανίας-Τουρκίας-Γεωργίας και η δράση του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Βαλτικής και της Μαύρης Θάλασσας δεν αφήνουν περιθώρια πολιτικής λύσης.

Και αυτό έχει γίνει αντιληπτό στην ρωσική ηγεσία.

Απ ότι φαίνεται θα υπάρχει τελική λύση ταυτόχρονα σε Συρία και Ουκρανία.

Αυτό σηματοδοτεί και η άφιξη του ρωσικού αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" στην Α.Μεσόγειο με τους Ρώσους αλεξιπτωτιστές να συνεχίζουν τις ασκήσεις ετοιμότητας.

The military arrived in Klintsyhttps://www.youtube.com/embed/zHZEOMyTg0Y

https://www.youtube.com/embed/nOlXdlKwQUU

 

https://www.youtube.com/embed/BBeZDhsxRWU

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...